Stiri

„Naş“ mituit, prins de poliţişti

Un conductor de tren, în vârstă de 41 de ani, care a cerut mită unor călători, a fost prins de către poliţişti. Bărbatul le-a cerut unor călători, suma de 138 de lei, pentru a-i lăsa să circule fără bilet pe rutele Bucureşti Nord–Arad şi Braşov -Arad. Atât „naşul” cât şi călătorii  fără bilet vor fi pedepsiţi pentru luare, respectiv dare de mită. (C. Ghenea)

2 comentarii la „„Naş“ mituit, prins de poliţişti

  • …crede-ţi că naşul a cerut mita??..nu e adevărat,cel care urcă în tren încearcă să profite de transport redus sau gratuit,iar dacă nu ţine, zice că celălalt e de vină!!! metodele comuniste folosite de miliţieni, încă mai funcţionează!! să-i vede-ţi cum se deghizează ,în cerşetori,boschetari,etc !Nu ştiu ce-i, sau cine -i opreşte, să facă asemenea gesturi în alte cazuri !!!…dar faptul că Pliţia TF,foştii miliţieni,ăştia corecţii,merg la ,,naş,, pe tren şii cer de-o butelie de vin,şun grătar!!!…asta nu văd Miliţienii cu burtă???? ….de unde să-i dea umflatului?? ….da, să-i dea din banii lui când merg la crâşmă, nu de pe tren!!! …

  • Adevărat spui ,,naş bătrân,,!!!Dar dacă s-ar vrea cu adevărat,eradicarea călătoriei frauduloase pe CFR,s-ar rezolva!!!NU se doreşte acest lucru! …Ca şi în VĂMI!! La CFR,în privinţa călătoriei, nu există legi dure !!! …au tot felul de ,,facilităţi,, pentru toată lumea!!!…ş-atunci,nu-i mai bine să nu-ţi cumperi bilet,mergând cu NAŞUL ….????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura