Eveniment

Prinşi de radar

Andreea Lazăr

Un bucureştean şi un timişorean au rămas fără permisele de conducere, după ce au fost surprinşi de aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală. Un alt bucureştean s-a ales cu dosar de cercetare penală, după ce a fost depistat de poliţiştii hunedoreni conducând fără permis.

Cel din urmă, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost surprins, miercuri, de radar, circulând cu 86 kilometri la oră pe DN7, într-o zonă unde limita de viteză este 50 de kilometri pe oră. Un alt bucureştean a călcat prea tare pedala de acceleraţie în aceeaşi zonă. El a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 130 de kilometri la oră. Pentru acest lucru, şoferul a rămas pieton pentru 90 de zile şi s-a ales cu amendă în valoare de 600 de lei.

Recordul îl deţine, însă, un timişorean, în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost surprins circulând cu 154 de kilometri la oră, între Haţeg şi Caransebeş, pe un sector de drum unde viteza maximă era de 90 de kilometri la oră. Poliţiştii i-au reţinut şoferului permisul de conducere pentru trei luni şi l-au amendat cu 600 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura