ActualitateFlash

Începe sezonul protestelor?

Adriana Năstase

Europa începe să fiarbă! Se pare că încep protestele în mai multe țări, oamenii fiind nemulțumiți de creșterea prețurilor la energie și nu numai. Grupurile extremiste solicită ieșirea din UE și NATO.

Vor ieșirea țării din UE și NATO
Astfel, zeci de mii de cehi au protestat la Praga împotriva guvernului solicitând mai mult ajutor din partea statului pentru aco­pe­rirea facturilor la energie. Organizatorii demonstrației au fost o serie de grupuri p­o­litice de extremă-dreapta și marginale, in­clusiv Partidul Comunist și susțin că blocul comunitar ar trebui să fie neutru din punct de vedere militar și să asigure contracte di­recte cu furnizorii de gaze, inclusiv cu Rusia. Poliția a estimat că 70.000 de oameni au um­plut sâmbătă Piața Wenceslas din cen­trul capitalei. Membrii unor grupuri extre­miste purtau pancarte care denunțau apar­te­­nența țării la Uniunea Europeană și la NATO.

În 2 octombrie, la București
Întrebarea este vor fi proteste și la noi în această toamnă?
„Gata, ieșim în stradă, în 2 octombrie, la București. Dacă nu-i schimbăm noi acum, în iarnă ne vor îngropa ei. Altă soluție nu există. Alegerile anticipate și patrioții la con­ducerea țării. Doar așa mai putem salva țara asta.Vreau să văd cine este alături. Aștep­tăm și vitejii care se revoltă doar pe facebook. Nu mai avem timp. Dar mai avem o șansă, puterea poporului. Haideți să ne luăm țara înapoi”, susține liderul AUR Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura