Actualitate

Donald Trump, reinstalat la Casa Albă! Solicitare incredibilă, după dezvăluirea scandalului FBI-Hunter Biden

Donald Trump (foto) a cerut să fie repus în funcția de președinte sau „o nouă alegere, imediat”. Rugămintea lui vine după ce Facebook a limitat temporar o știre despre laptopul fiului actua­lu­lui președinte al USA, Hunter Biden în fluxurile de știri ale utili­za­torilor înainte de alegerile din 2020.

Acuzații false
Fostul președinte Donald Trump a cerut să primească înapoi funcția de președinte după ce s-a aflat că Facebook a limitat temporar o știre controversată despre laptopul lui Hunter Biden în fluxurile de știri ale utilizatorilor înainte de alegerile din 2020.
Trump a răspuns la comentariile directorului general al Facebook, în prezent Meta, Mark Zuckerberg, la podcastul lui Joe Rogan, potrivit cărora un articol din New York Post despre laptop „se încadrează în tiparul” conținutului polarizant, in­clusiv „propaganda rusă”, despre care FBI-ul avertizase compania. Aplicația nu a avut încredere în pos­tarea făcută și a blocat-o pen­tru câteva zile.
Declarația lui Trump despre Ade­vărul Social dublează acuzațiile fal­se de fraudă electorală, în timp ce unii republicani evită provocările sale înaintea alegerilor de la mijlo­cul mandatului din noiembrie.
În declarația sa, Trump a scris cu majuscule că „FBI a îngropat po­ves­tea LAPTOPULUI HUNTER BIDEN înainte de alegeri, știind că, dacă nu ar fi făcut-o, ‘Trump ar fi câștigat cu ușurință alegerile prezidențiale din 2020’. Aceasta este o FRAUDĂ ma­sivă & INTERFERENȚĂ ELEC­TO­RALĂ la un nivel nemaiîntâlnit până acum în țara noastră”.

Noul conflict în care este implicat Trump
Trump a continuat: „Remediu: Declarați câștigătorul de drept sau, și aceasta ar fi soluția minimă, declarați alegerile din 2020 ire­mediabil compromise și organizați noi alegeri, imediat!”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura