Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„Ulciorul nu merge de multe ori la apă”, iar de acest lucru ar trebui să țină cont o coniță din regiunea cu lămpașe. Zvonarii spun că fe­meia, angajată la o fir­mă de stat, este spe­cia­lizată în realizarea unor proiecte de in­ves­tiții, și chiar și-a făcut o reputație. Toți cred că este cu adevărat o mare specialistă și și-ar dori-o în echipa lor, doar că lucrurile nu sunt chiar așa de roz. Bârfitorii susțin cu tărie că specialista are ex­per­tiză în atragerea fon­durilor, dar la fel de pricepută este și la cos­metizarea realității, ast­fel că duce totul până la linia roșie a legii. La final se constată că rea­li­zările ei sunt în pragul penalului, se dau sanc­țiuni iar când se face calculul se constată că din 10 lei se întorc la finanțator cel puțin 3. Cu alte cuvinte, cu­coa­na nu este deloc atât de eficientă cum se crede, iar la un moment dat cineva ar putea să șteargă linia dintre legal și ilegal.

 

Dă bir cu fugiții? Un mare afacerist din re­giunea cu lămpașe este pe cale să-și pună lacătul pe afaceri și să plece în patru zări. Gu­rile rele spun că in­di­vidul s-a molipsit de la un alt afacerist care a avut mari probleme cu legea, pentru că n-a știut să gestioneze suc­cesul și averea co­losală. Prin urmare, dacă este să ne luăm după cârcotași, omul nostru se teme că va ajunge la răcoare și vrea cu orice chip să sca­pe de active. Și el
s-ar fi înconjurat numai de interlopi, ar fi fost im­plicat în afaceri du­bioase și nu o dată a fost chiar la limită de a fi ridicat pentru că a în­șelat statul.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura