Sport

Fotbal, Liga a III-a, etapa a 13-a. Cetate şi CS Hunedoara, meciuri decisive

Astăzi şi mâine se vor desfăşura partidele din cadrul etapei cu numărul 13 în Liga a III-a de fotbal, jocuri care sunt importante pentru ierarhia în clasamentul fiecărei serii. Formaţiile din judeţul Hunedoara care evoluează în seria a patra au programate partide pe teren propriu.

Bine aşezaţi
Echipa LPS Cetate Deva, cu Ştean Nanu la timonă, situată în clasament pe locul 13, cu doar 12 puncte, va întâlni astăzi gruparea Crişul Chişineu Criş, formaţie aflată fără grijile retrogradării, pe locul al treilea în clasamentul seriei. Jocul va fi unul dificil pentru gazde, care au nevoie de un rezultat pozitiv, dar oaspeţii sunt bine aşezaţi şi de fiecare dată au pus probleme formaţiilor din judeţul nostru. Pentru deveni este importantă o victorie care, odată cu cele trei puncte cucerite ar reduce presiunea care persistă de mai multe etape asupra echipei, aflată acum în zona fierbinte a clasamentului.

Jocul se anunţă greu
CS Hunedoara evoluează sâmbătă de la ora 14 pe Stadionul Michael Klein în compania formaţiei Progresul Pecica, situată acum pe locul secund în serie, cu un total de 22 de puncte. Echipa hunedoreană, care se află pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte acumulate, are nevoie de un rezultat bun pentru a se menţine departe de zona retrogradabilă din serie iar jocul de mâine se anunţă greu, deoarece echipa arădeană evoluează bine în deplasare. Antrenorul Raul Spătaru contează pe ambiţia elevilor săi şi pe spontaneitatea acestora în faţa adversarilor.
Iată programul complet al etapei:
Vineri, 15 noiembrie ora 14.00:
Şoimii Lipova – ACS Poli Timişoara
Flacăra Horezu – CSC Dumbrăviţa
LPS Cetate Deva – Crişul Chişineu Criş
U Craiova 1948 SA – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
Sâmbătă, 16 noiembrie ora 14.00:
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Naţional Sebiş
ACSO Filiaşi – Viitorul Dăeşti
CS Hunedoara – Progresul Pecica
Gloria Lunca Teuz Cermei – Fortuna Becicherecu Mic. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura