Sport

Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei la Geoagiu

Nicolae Gavrea

Mâine, sâmbătă începând cu orele 11.30 sunt programate partide în cadrul etapei a 10-a din Liga a IV-a de fotbal în judeţul Hunedoara. Cel puţin trei partide sunt foarte importante pentru structura viitoare a clasamentului.

Derbiul etapei poate fi considerat meciul de la Geoagiu, acolo unde echipa locală va întâlni liderul actual al clasamentului, formaţia Jiul Petroşani. Echipa din Valea Jiului a demonstrat în ultimile partide că are potenţial şi ambiţie pentru a câştiga duelul promovării şi din acest punct de vedere jocul de la Geoagiu este de urmărit. Un alt derbi, cel al orgoliilor, este jocul de la Haţeg, unde Retezatul primeşte replica formaţiei CS Inter Petrila, ambele formaţii aflându-se în partea superioară a clasamentului, dar fără şanse să se apropie de Jiul Petroşani.
Singura partidă care se va disputa duminică este cea de la Orăştie. Aceasta se va juca fără spectatori, ca urmare a deciziei AJF Hunedoara, care a sancţionat echipa Dacia Orăştie cu o amendă de 3.500 de lei şi cu patru etape de joc fcu porţile închise, ca urmare a unor incidente înregistrate la ultima partidă disputată acasă de echipă şi la care unii spectatori şi-au dat în petec lovind arbitrii.
Programul etapei:
C.S. „Gloria” al Oraşului Geoagiu – CSM Jiul Petroşani
CSO Retezatul Haţeg- CS Inter Petrila
ACS Minerul Uricani – CSM Mihai Viteazul Vulcan
CSA Aurul Brad- LPS Cetate Deva
CSM Dacia Orăştie – AS Victoria Călan- se joacă fără spectatori
ACS Şoimul Băiţa – stă

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura