Eveniment

Copii cu vârste între 12 şi 14 ani, prinşi când încercau să fure o maşină

       Gaşca era formată din mai mulţi minori, însă doar trei dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti. Copiii au fost observaţi de către proprietarul autoturismului iar mai multe patrule de poliţie au intervenit la solicitare.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de către o persoană din municipiu despre faptul că persoane necunoscute au încercat să îi sustragă autoturismul, care era parcat în faţa blocului. În urma sesizării, au fost alarmate toate patrulele de siguranţă publică şi de poliţie rutieră, care au intervenit la faţa locului şi au reuşit să prindă trei dintre prezumtivii autori ai faptei, care au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, pentru cercetări. Aceştia sunt minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au stabilit că minorii au forţat portiera autoturismului şi au intrat în el, cu intenţia de a-l fura. N-au reuşit să pornească maşina iar când au văzut că au fost observaţi de câteva persoane aflate în faţa blocului, minorii au abandonat autoturismul şi au fugit.
Poliţiştii au stabilit că minorii au mai comis o infracţiune de furt, în noaptea de 03/04.08.2019, când au sustras un autoturism parcat pe Aleea Câmpului, din Hunedoara. În acest caz, maşina a fost găsită abandonată. Ulterior, poliţiştii au mai descoperit un copil de 11 ani care a participat, împreună cu ceilalţi trei, la furtul autoturismului. Şi în acest caz, pentru că sunt minori, cei patru copii ar putea scăpa de răspunderea penală. (Maximilian Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura