EvenimentFlash

Bătrân ucis de câinii vecinului

Maximilian Gânju

Un bătrân de 80 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost încolţit de câinii unui vecin. Poliţiştii fac cercetări să vadă ce s-a întâmplat cu exactitate şi cum a ajuns omul să fie muşcat de câini.
Tragedia a avut loc miercuri seara în satul Ruseşti, din comuna Bulzeştii de Sus. Bătrânul care şi-a pierdut viaţa, un localnic în vârstă de 80 de ani, a ieşit pe uliţa satului iar câinii unui vecin ar fi scăpat din curte şi l-au încolţit. Din cauza vârstei înaintate, omul a căzut la pământ şi nu s-a putut apăra de animale. Unul dintre câini l-a prins de braţul drept şi i-a sfâşiat artera brahială. Medicii legişti au stabilit în urma necropsiei că a murit din cauza hemoragiei puternice. Pe de altă parte, în aceste cazuri decesul nu survine aproape imediat. Există posibilitatea ca persoana muşcată să agonizeze chiar şi câteva zeci de minute până la deces. Din acest motiv se presupune că victima a fost descoperită mult după ce câinii au muşcat-o.
Modul cum s-a ajuns la tragedie încă este neclar, iar procurorii şi poliţiştii hunedoreni încearcă să stabilească cu exactitate firul evenimentelor. În timp ce una din variante arată că bărbatul ar fi fost atacat pe uliţa satului, o a doua, auzită şi de primarul comunei, indică faptul că omul ar fi intrat în curtea vecinului. Proprietarul animalelor nu locuieşte în comună şi avea pe cineva care se îngrijea de animale. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a fost întocmit un dosar penal pentru fapta de ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de tragedie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura