Sport

Fotbal în judeţ

Nicolae Gavrea

În Liga a treia, CS Hunedoara joacă acasă, în cadrul etapei a IX-a cu liderul Şoimii Lipova, sâmbătă, de la ora 15.00, un meci care se anunţă a fi unul extrem de dificil pentru echipa de pe Cerna, aflată pe poziţia a şaptea, obiectivul său fiind salvarea de la retrogradare. De la aceeaşi oră, într-un alt joc din această etapă, CNS Cetate Deva se va deplasa în judeţul Arad, pentru jocul cu Gloria Cermei, pentru echipa din municipiul de reşedinţă al judeţului Hunedoara fiind absolut necesară aducerea măcar a unui punct, pentru ca situaţia din campionat să nu se complice şi mai mult.

Mâine, sâmbătă, de la ora 11.30, este programată o etapă în Liga a 4-a care se întinde pe mai multe zile, pentru că meciul Inter Petrila – CNS Cetate II Deva a fost reprogramat pentru miercuri, 24 octombrie. Într-unul dintre derbiurile etapei, se întâlnesc CSM Vulcan şi Retezatul Haţeg, două dintre plăcutele surprize ale campionatului, celelalte meciuri ale zilei fiind Jiul Petroşani – Aurul Brad, şi Minerul Uricani – Victoria Călan, gazdele fiind cotate cu prima şansă. Duminică, de la aceeaşi oră 11.30, Dacia Orăştie – Gloria Geoagiu şi Şoimul Băiţa – Universitatea Petroşani.
În Liga 5, duminică de la ora 11 se joacă partidele Unirea General Berthelot – AS Sântămăria Orlea, Aurul Certej – Măgura Pui, Sargeţia Bretea Română – CSC Ilia, Ponorul Vaţa – Foresta Lunca Cernii, Agrocompany Băcia – Victoria Dobra şi Santos Boz – Metalul Crişcior.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura