Actualitate

Poliţiştii, alături de poştaşi pentru prevenirea înşelăciunilor prin metoda ”Accidentul”

Pentru că metoda ”Accidentul”, prin care sunt înşelaţi îndeosebi bătrânii, încă mai are succes, poliţiştii hunedoreni s-au gândit că nu ar strica o acţiune de prevenire a unor asemenea infracţiuni.

Astfel, vineri, 10 august 2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, alături de poştaşi, au organizat o acţiune pentru a le explica bătrânilor ce trebuie să facă atunci când sunt sunaţi de persoane care le spun că o rudă de-a lor a provocat un accident rutier şi trebuie să le trimită bani. Poliţiştii le-au spus că nu trebuie să fie afectaţi de poveştile emoţionante folosite de infractori. Oamenii legii au distribuit broşuri cu descrierea exactă a metodei şi cu modalităţile eficiente de reacţie la apelul telefonic şi au învăţat pensionarii cum să sesizeze astfel de cazuri. Acţiunile de acest fel vor continua şi în celelalte municipii din judeţ, poliţiştii de prevenire şi de proximitate urmând să însoţească factorii poştali şi în săptămânile următoare. (A. Năstase)

One thought on “Poliţiştii, alături de poştaşi pentru prevenirea înşelăciunilor prin metoda ”Accidentul”

  • Felicitări pentru această inițiativă,dar ar trebui informați toți cetățenii, nu doar pensionarii și doar din municipii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura