Actualitate

O nouă premieră la Teatrul de Artă Deva: Fata fără zestre

A cincea premieră din acest an şi a 12-a premieră a stagiunii este un spectacol cu totul special în care se găsesc elemente de teatru-dans şi de teatru-imagine, un spectacol greu la care s-a lucrat aproape două luni, dar care ne oferă satisfacţii foarte mari.
Am ales această capodoperă a lui Nicolai Ostrovski pentru că am fost fascinat în adolescenţă de filmul cu acelaşi nume pe care, cred că l-am văzut de 10 ori şi care mă obsedează şi acum. Muzica cu totul specială şi aportul lui Nikita Mihalcov în rolul Paratov este colosal şi am ajuns după 35 de ani să am onoarea să-l interpretez chiar eu, alături de o echipă tânără şi ambiţioasă.
O poveste de dragoste într-o lume a bărbaţilor, unde femeia este considerată cel mai frumos obiect. Iubirea reprezintă salvarea noastră, dar din nefericire şi acum, ca şi atunci, iubirea se diluează în funcţie de circumstanţe. Sentimentele sunt de vânzare, iar dragostea devine o marfă. O lumea în care totul are un preţ, chiar şi cinstea, frumuseţea, dragostea. (Mihai Panaitescu, foto)

Regia şi scenografia: Constantin Podu
Asistent regie: Teodora Voineagu
Producător: Mihai Panaitescu
Distribuţia: Ada Dumitru, Mihai Panaitescu, Mircea Rotaru, Rodica Panu, Paul Sebastian Popa, Vlad Ianuş, Oana Cristiana Bănuţă, Ionuţ Ghiorghe, Petrişor Diamantu, Alex Hîncu, Theodore Coresi
Durata: 1 oră şi 30 minute.
Preţ bilet: 20 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura