Gura lumii

Gura lumii 8.02.2017

Politicienii nu se pot abţine în a-şi vedea de propriul interes, chiar şi atunci când ţara fierbe. Sperând că actuala putere va fi dărâmată de oamenii revoltaţi, ieşiţi în stradă în toată ţara şi se vor pune ei în fruntea bucatelor, exponenţii partidului galben nu s-au abţinut în a îngroşa rândurile protestatarilor. Deşi, oficial, nu recunosc acest lucru. Este şi cazul câtorva săgetaţi autohtoni, care s-au infiltrat printre oamenii care scandau sloganuri împotriva adversarilor lor politici, în timp ce mărşăluiau pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ. Discreţi din fire, oamenii noştri şi-au tras şepcile pe ochi şi s-au plimbat prin oraş, laolaltă cu mulţimea revoltată. Iar, atunci când a fost cazul, au jucat roluri de ghizi, îndrumându-i pe protestatari către „cuiburile” adversarilor politici, pentru a se asigura că nu îi lasă în linişte.

Spun gurile rele că un interlop cunoscut în urbea cu cetate, vânat de oamenii legii şi judecat în mai multe dosare, nu s-a dezvăţat de apucăturile care l-au băgat după gratii în trecut. Individul, deşi nu poate ieşi din casă, foloseşte diverse mijloace la distanţă pentru a-şi tortura victimele. Acesta are câteva persoane pe care le ameninţă periodic, fără să aibă un motiv de a face acest lucru. De la mesaje de ameninţare în miez de noapte, până la telefoane insistente, au de suportat victimele interlopului, care încearcă să se apere apelând la autorităţi. Doar că, autorităţile s-au dovedit cam palide în acest caz, nefiind dispuse să ţină cont de toate faptele interlopului, pentru a-l trimite acolo unde îi este locul, luând faţă de el măsuri prea blânde, în raport cu violenţele pe care le-a făcut.

5 comentarii la „Gura lumii 8.02.2017

  • E vorba de jegosul de Litera. El ameninta. Trebuie bagat la puscarie. Pe viata.

  • Sa mi-o s..i si tu si mata aia chioara sifonule si bulangiule. Femeie ce esti.r

  • Sa te bag in p…a matii de sifon ba Litera. La puscarie cu tine. Ai ajuns sa bati femei. Ce ,,tare,, esti. Vai de p..a ta aia mica. Bulangiule.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura