Sport

Autobergamo Under 19, eşec în faţa Informaticii Timişoara

11-autobergamo-under-19-1-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Echipa antrenată de Claudiu Ghiura a pierdut al doilea meci susţinut în campionatul naţional de futsal Under 19, cedând pe teren propriu, scor 1-6, în faţa grupării similare a Informaticii Timişoara. Tinerii deveni au evoluat slab, neavând nici o şansă în faţa adversarilor din Banat, şi ocupă locul 3 în serie.

Oaspeţii au luat un avans rapid
După debutul cu dreptul în campionatul Under 19, Autobergamo Deva a dat peste un adversar mai puternic decât Şoimii Şimand, tinerii de la Informatica Timişoara conducând ostilităţile în duelul din Sala Sporturilor. Bănăţenii  au marcat rapid două goluri, în minutele 3 şi 4, prin Ivaşcu şi Nafi, iar în minutul 8 aveau deja un avans de trei goluri, Voin învingându-l şi el pe Savu. Până la pauză, Autobergamo a redus din diferenţă, graţie reuşitei lui Adi Hora, din minutul 18.

Vor primi vizita liderului seriei
Din păcate, în partea secundă, la cârma partidei au fost tot oaspeţii, care au mai înscris de trei ori, prin Ivaşcu şi Nicola, ultimul reuşind o „dublă”. S-a încheiat 6-1 pentru Informatica Timişoara, care ocupă locul 2 în seria 5, la egalitate de puncte cu liderul Muncitorul Reşiţa, însă are un golaveraj inferior. Autobergamo Under 19 ocupă locul 3, cu trei puncte şi va juca următorul meci  tot pe teren propriu, în faţa Muncitorului Reşiţa, în 6 sau 7 noiembrie.

AUTOBERGAMO UNDER 19 (1)
Savu (cpt.) – Mihalache, Fiţ, Demian, A. Grosu. Au mai jucat: Ivan, Megyesi, Hora. Antrenor: Claudiu Ghiura
INFORMATICA UNDER 19  6 (3)
T. Lungu – Nicola, Nafi, Ivaşcu (cpt.), Voin. Au mai jucat: F. Grosu, Badacod, Târţău, Rafam, Ursu, Arsin. Antrenor: Florin Chiriţescu
Arbitri: Florin Anca – Petre Voica (ambii din Deva)
Au marcat: Hora (18) – Ivaşcu (3, 25), Nafi (4), Voin (8), Nicola (27, 38)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura