Actualitate

Atmosferă de zile mari la Balul Bobocilor de la Colegiul „Anghel Saligny” Simeria

07-balul-bobocilor-anghel-saligny-1Adriana Năstase

Mare bal, mare, la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny“ din Simeria, vineri, 28 octombrie. Zeci de elevi ai acestui colegiu s-au adunat în sala festivă a şcolii pentru a se distra la Balul Bobocilor, organizat de promoţia 2016/2017 pentru cei din clasa a IX-a.
Surprizele nu s-au lăsat mult aşteptate, aşa că elevii nu au avut decât să spună „DA” distracţiei. Ajutaţi de adulţi, profesori, îndrumători, timp de două săptămâni, elevii au reuşit să pregătească acest moment până la cele mai mici detalii. Emilia Felciuc, directoarea Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”, ne-a mărturisit că emoţiile au fost mari, atât pentru organizatori, cât şi pentru boboci.
Şapte perechi de boboci s-au calificat în „lupta” pentru marele premiu, de Miss şi Mister Boboc. Tema aleasă pentru balul din acest an, Armata. Ca atare, două eleve, care au îmbrăcat uniforma militară, extrem de sexy, au prezentat evenimentul. Cele şapte perechi de boboci au trebuit să treacă mai multe probe, printre care cea de prezentare inedită, dans, actorie. Colegii au râs la glumele făcute de prezentatoare, dar s-au distrat şi de răspunsurile bobocilor. Una peste alta, elevii mai mari de la „Anghel Saligny” au reuşit să facă o atmosferă frumoasă pentru cei mai mici. Titlul de Miss şi Mister al acestui colegiu a fost câştigat de perechea Luiza Rariş (foto mic, în dreapta) şi Andrei David. Miss Popularitate a fost desemnată Amalia Gyongyosi (foto mic, în stânga), iar Mister Popularitate, Damian Dalin. Pentru efortul depus, atât elevii, cât şi profesorii de aici merită felicitări. 07-balul-bobocilor-anghel-saligny-2(Foto: EN events Simeria)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura