FlashPolitica si administratie

Copreşedinţii PNL Hunedoara îl demolează, cu argumente, pe Moloţ

05 Bogdan-Timpau-2009-640x330Natalia Bumbac

Declaraţiile lui Mircea Moloţ, apărute într-o emisiune TV locală, conform cărora el ar fi preşedintele de facto al PNL Hunedoara îi lasă reci pe copreşedinţii liberalilor din judeţ, Bogdan Ţîmpău (foto) şi Dorin Gligor. Ambii au refuzat să comenteze afirmaţiile fostului şef al PNL Hunedoara, arătând că nu sunt întemeiate. Mai mult de atât, deputatul Bogdan Ţîmpău a explicat că numirea sa în funcţia de preşedinte al vechiului PNL Hunedoara s-a decis de conducerea naţională a partidului.
„Există decizia Biroului Naţional al PNL prin care am fost numit preşedinte al vechiului PNL Hunedoara, luată cu unanimitate de voturi de membrii acestui for de conducere al partidului. Mircea Moloţ nu mai este preşedinte al organizaţiei judeţene, pentru că atunci, în decembrie 2014, se afla în una dintre situaţiile prevăzute în statutul PNL, conform căreia îţi pierzi funcţia de conducere în partid”, a afirmat deputatul Bogdan Ţîmpău, copreşedintele PNL Hunedoara. Acesta a mai spus că în prezent, Mircea Moloţ nu face parte din nici o structură de conducere a PNL Hunedoara, fiind doar simplu membru de partid.
Fostul preşedinte al PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, a plecat din fruntea organizaţiei judeţene în decembrie 2014, fiind pus sub urmărire penală de DNA într-un dosar de corupţie care vizează activitatea sa din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

5 comentarii la „Copreşedinţii PNL Hunedoara îl demolează, cu argumente, pe Moloţ

  • În sfârşit Bogdan Ţîmpău ai curajul să iei taurul de coarne. Păcat, pentru tine şi PNL că nu ai făcut-o mai repede. Purcel nu are onoare şi nu poţi aştepta să se comporte în consecinţă. Sper ca măcar acum să înţelegi ceea ce trebuie să înţelegi. A consiliat-o pe Alina Gorghiu? Şi care a fost rezultatul acestei consilieri? Sunt sigur că nici unul.

  • Pleaca ai nostrii vin ai nostrii.
    Bogdanel si Dorinel dau cu pietre-n balta,
    ca oricum pentru judet nu au facut nimic.
    Adevarul ca Molot este istorie e incontestabil.
    Adevarul ca justitia trebuie sa-si spuna cuvantul, la fel.
    Dar numirile „de la centru” a sefilor,
    chiar in celula de baza a democratiei – partidele politice,
    tare-mi aduc aminte de tovarasul Stalin.
    Voi crede ca Bogdanel merita sa fie sef,
    doar cand va invinge in alegeri,
    fie si pe o scara de bloc, numai sa nu candideze singur.
    Cat despre Dorinel, o data ce a imbracat „tricoul lui Bumbescu”
    nu-l mai da jos in veci.
    PNL cu tenta PDL, succesuri!
    Cat despre Molot, „La multi ani !” (mosule, stii mata unde)

  • Esti tare de tot ,,Machiavelli,,. Imi place ce si cum scrii. Cred ca stii ca Molot a numit toti sefii din Politie. Ar trebui sa astia sa fie dati afara. Un sef pus de Molot este Goga Dan Iosif-adj la Pol. Mun. Deva. Un infractor care a batut civili politisti, militari si a omorit chiar o femeie cu masina. Si uite ca e sef bine mersi. La fel si sotia sa, nepoata lui Molot, sefa la Finante. Inca are Molot ,,oameni,,.

  • Draga Erwin, nu doar in Deva, in tot judetul, si nu doar in politie, vama, baietii cu ochii albastrii, etc, etc, etc.
    Nici un portar nu se angaja fara „aprobari” (…) si nu doar in institutiile de forta.
    Haios este ca dupa ultimele declaratii, sa se mai viseze sef la PNL. Dar in matrapazlacurile cu angajarea PNL era doar un paravan fals.
    Ca daca-i trecea prin cap la un membru sau presedintel mai mic sa-i ceara ceva, functiona perfect fabula cu cainele si catelul.
    Molot, in functie de interesul personal a facut jocurile si in PSD – Hunedoara si in PDL Hunedoara , pana si in UDMR Hunedoara.
    Cine nu stie, sa se abtina.
    Din pacate, din nou ai dreptate, multi, foarte multi, au facut „grupa pregatitoare” sub bagheta lui Molot. Unii au „confirmat”, altii au … tradat (Bogdanel, Dorinel, Costel, si altii).
    Din pacate, in momentele cheie ale istoriei extrem de recente ale Romaniei, apare un domn’ Zegrean de la CCR, care confirma ca-n toata lumea Justitia-i oarba, numai la noi e … chioara.
    Speram totusi, ca justitia aia din Cer, sa se mai aplice si pe Pamant.

  • E adevărat ce spui Machiavelli că Moloț a fost sforarul județului dar nu înțeleg de ce reproșezi unora că l-au trădat pe Moloț ? Cine l-a pus să fure, să înșele ? Bogdan, Dorin, etc. pentru a nu trăda ar trebui să meargă cu el în detenție ? Nu s-au dezis de Moloț ci de ilegalitățile lui.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura