Actualitate

Afacerist din Deva, acuzat de evaziune fiscală de milioane de lei

Un afacerist din Deva, în vârstă de 37 de ani, a fost prins pe picior greşit de poliţiţtii de la Investigarea Criminalităţii Economice, fiind acuzat de evaziune fiscală.
Bărbatul este suspectat de oamenii legii că în perioada 2012 – 2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Deva, s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale către bugetul de stat. Din datele IPJ Hunedoara, rezultă că acesta a achiziţionat bunuri intracomunitare în valoare de 50.344.400 de lei, fără a înregistra achiziţiile în evidenţele financiar-contabile ale societăţii. În acest mod, suspectul a produs un prejudiciu bugetului de stat în valoare de peste 12.154.000 de lei.
Bărbatul a fost reţinut şi dus cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara, vineri, 19 februarie. Magistraţii nu au admis cererea procurorilor, suspectul fiind pus sub control judiciar. Trebuie menţionat că ancheta oamenilor legii a ajuns la acest caz în urma probelor şi documentelor administrate de oamenii legii într-un dosar mai vechi. (N. Bumbac)

One thought on “Afacerist din Deva, acuzat de evaziune fiscală de milioane de lei

  • In sfârșit au dat si de Bozgoru …mai au un pic pana la HUNEDOARA sa i-l ia si pe el … Luca ovidiu zis ( unguru …a … Bozgoru )

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura