Eveniment

Alina Bica, tot mai aproape de confruntarea cu Traian Berbeceanu

03 berbeceanuIeri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a avut termen dosarul în care este judecat comisarul şef Traian Berbeceanu (foto) şi acuzatorii săi, Ioan Mureşan, Nicolaie Cean şi Alin Muntean.
Potrivit datelor de pe portalul instanţei, la şedinţa de judecată au fost citaţi pentru a da declaraţii în calitate de martori Diana Pecincu, Valentin Trif şi Dorel Viorel Barna. Următorul termen din acest dosar va fi în data de 17 februarie, atunci când a fost programată pentru audieri în calitate de martor Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ÎCCJ. Trebuie amintit că dosarul în care este judecat Berbeceanu a fost întocmit de procurorii DIICOT Alba, în perioada în care Parchetul care se ocupă de anchetarea criminalităţii organizate era condus de Alina Bica. Tocmai de aceea, Berbeceanu a cerut audierea acesteia, susţinând că despre dosarul în care este judecat se ştia la nivel înalt. Dosar în care până acum au fost audiaţi peste 100 de martori, iar declaraţiile lor au răsturnat acuzaţiile aduse comisarului şef. (N.Bumbac)

4 comentarii la „Alina Bica, tot mai aproape de confruntarea cu Traian Berbeceanu

  • Diana Pecincu este fosta amanta a lui Berbeceanu, iar Valentin Trif e prieten cu acesta. Cum sa declare ceva impotriva acestuia? Dar Alina Bica o va face pr ca stie multe despre magariile lui Berbeceanu.nu mai dati la ziar dste eronate. Sunt multi martori care au declarat impotriva lui Berbeceanu. De ce nu redati si acele declaratii? Pt ca patroana ziarului e prietena cu Berbeceanu?

  • Vai de p..a ta Berbecule. Te face praf Alina Bica. Aia e mai a dracului si mai desteapta decit tine. Nu te sfatuiesc sa mergi la o asemenea confruntare cu proasta aia de avocata pe care o ai, tirnovan Loredana, curva si excroaca Devei.

  • Fosta ta amanta te-a laudat ca de, n-avea incotro, dar Alina Bica o sa te faca praf. Vai da urit mai esti. Parca a-i o moaca de infractor. Si de tigan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura