Actualitate

Poliţia Locală Hunedoara, la ora bilanţului

Oana Mihnea

Poliţia Locală a municipiului Hunedoara a asigurat pe întreg parcursul anului trecut măsurile de ordine şi siguranţă pentru comunitate.
Potrivit raportului de activitate al agenţilor locali din Hunedoara pe anul 2015, aceştia au fost solicitaţi să intervină la aplanarea a 49 de stări conflictuale. Au fost soluţionate 1.071 de sesizări ale cetăţenilor, din care 822 au fost preluate prin dispecerat. Nici oamenii străzii nu au scăpat de vigilenţa poliţiştilor locali, fiind depistaţi 21 de cerşetori în municipiul de pe Cerna. Mai mult decât atât, Poliţia Locală a reuşit anul trecut să prindă şi să predea 11 infractori.
Pe de altă parte, poliţiştii din cadrul Biroului Control Comercial, Disciplină în construcţii şi Mediu au făcut 787 de controale la comercianţi, din care 713 la societăţi comerciale şi 74 la producătorii agricoli. S-au constatat mai multe nereguli, care s-au lăsat cu 160 de sancţiuni şi închiderea a 139 de puncte de lucru ale firmelor care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Hunedoara. Pe linia de disciplină în construcţii s-au efectuat 204 controale şi au fost aplicate 9 sancţiuni. Totodată, au fost efectuate 587 controale la societăţi comerciale pentru verificarea respectării obligaţiilor privind întreţinerea curăţeniei, a locurilor de depozitare a materialelor, a trotuarelor, căilor de acces, a parcărilor.
Agenţii Biroului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale Hunedoara au aplicat 779 sancţiuni, din care 464 avertismente şi 315 amenzi în valoare de 67.848 lei. Din totalul amenzilor aplicate de Poliţia Locală Hunedoara, 46 au fost contestate în instanţă, şase au fost soluţionate în favoarea contravenienţilor, 30 în favoarea instituţiei, iar 10 se află încă pe rolul Judecătoriei Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura