Actualitate

9 sfaturi pentru a cumpăra rechizite școlare toamna aceasta

Prima zi de școală este chiar după colț și toată lumea se ocupă de unele pregătiri de ultim moment pentru un nou an școlar. În acest timp, iată câteva sfaturi de care puteți ține cont în timp ce faceți cumpărături pentru rechizitele școlare ale copiilor dvs.

 

Este cel mai bun moment al anului. Caiete noi și proaspete, pixuri neîncepute, markere imaculate – noile rechizite școlare au însemnat pentru noi, an de an, un nou început. O altă șansă de a ne organiza, de a deveni productivi și de a ne apuca de treabă la școală.

 

Acestea fiind spuse, acum că am ajuns să vedem și cealaltă față a cumpărăturilor de rechizite școlare – cozile, fiasco-ul din parcare, costurile – ne dăm seama că procesul ar putea beneficia de o oarecare simplificare, iar golirea portofelului nu este cea mai bună modalitate pentru un nou început. Iată sfaturile potrivite pentru a vă ușura sarcina:

Creați un inventar al rechizitelor

Creioane colorate, foarfeci, ascuțitori și rigle – spre deosebire de pixuri, creta și caiete, aceste lucruri ar putea rezista mai mult de un an școlar. Economisiți o bună parte din bani creând un inventar al rechizitelor existente. Verificați vechiul ghiozdan al copilului dvs. din ultimul an școlar și vedeți ce ar putea fi util pentru un altul.

Faceți o listă de verificare în avans

Economisiți-vă timp și energie. Cel mai bine este să plecați de acasă cu o listă de verificare clară în mână. În acest fel, veți ști unde vă duceți, ce să căutați și câte din fiecare obiect veți lua.

Alegeți întotdeauna calitatea

Gândiți-vă pe termen lung. Cumpărați articole de calitate, care ar dura mai mult de un an școlar. Gândiți-vă la asta ca la o investiție. Cu cât rezistă mai mult, cu atât mai mulți bani veți putea economisi în anii școlari următori.

Etichetați rechizitele

Cel mai probabil, la școală vor exista zeci de caiete și creioane identice. Asigurați-vă că etichetați rechizitele școlare ale copilului dvs. cu numele acestuia. Imprimați etichete autocolante sau folosiți un marker permanent. Există, de asemenea, dispozitive speciale de etichetare pe care le puteți cumpăra de la librării sau depozite de rechizite școlare.

Amintiți-le copiilor de lucrurile importante

Așa cum ne-au spus mereu părinții noștri, banii nu cresc în copaci. Acum este rândul dvs. să le reamintiți copiilor dvs. despre importanța responsabilității. Nu există un singur mod de a face acest lucru, puteți veni cu reguli creative și recompense care îi vor încuraja să fie responsabili de propriile bunuri – cum ar fi pixuri, caiete și rigle.

Începeți devreme

Cel mai rău mod de a cumpăra rechizite școlare este cu o zi înainte de primul clopoțel. Cozile sunt prea lungi și toate ghiozdanele nu mai sunt pe stoc până atunci. Așa că cea mai bună strategie este să începeți acum. Începeți să treceți în revistă articolele pentru a vedea ce ați putea avea deja sau ce ați putea obține mai ieftin online.

Prioritizare și clasificare

Unele articole de rechizite sunt destul de elementare și nu trebuie să fie personalizate, cum ar fi caiete, pixuri, markere etc. Multe magazine online au o secțiune de rechizite școlare pe site-ul lor cu versiuni puternic reduse ale acestor produse.

 

Pentru articole personalizate – cum ar fi ghiozdane, bibliorafturi și planificatoare – cumpărăturile online sunt încă o opțiune bună, mai ales dacă știți că copilul dvs. va dori acel ghiozdan special care este probabil mai scump în magazin. De asemenea, merită să vă documentați asupra tipului de articole pe care copilul dvs. le va folosi timp de mai mulți ani.

Păstrați și fiți practici

Gândirea pe termen lung de la bun început vă va ajuta să economisiți ani de zile. Dacă reușiți să vă convingeți copilul (știm că este greu) încurajați-l să aleagă obiecte pe care va dori să le folosească mai mult de un an. Gândiți-vă la culori solide sau doar la lucruri care nu se bazează pe cel mai recent film popular de benzi desenate. Majoritatea lucrurilor importante vor rezista ani de zile dacă le tratați corespunzător.

În plus – nu uitați de profesori

În căutarea noastră de modalități de îmbunătățire a procesului de cumpărături școlare, am găsit câteva sfaturi din perspectiva profesorilor. Principalele două fiind: concentrați-vă mai mult pe util decât pe fantezie și, dacă cumpărați în vrac, folosiți lucrurile pe rând. De exemplu: dacă aveți un pachet de 24 de creioane, oferiți-i copilului câte 3 pentru a fi mai ușor de organizat. Profesorii ar aprecia, de asemenea, dacă ați evita obiectele care se aprind sau fac zgomot, deoarece acestea distrag atenția (atât elevilor, cât și profesorilor!).

 

În cele din urmă asigurați-vă că verificați la agențiile non-profit locale, pentru a vedea dacă au o campanie de colectare a rechizitelor. Dacă vă puteți permite consumabilele de care aveți nevoie, vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a dona la o campanie – bucuria de a avea rechizite noi și bucuria de a învăța nu ar trebui să fie refuzată niciodată unui copil.