Politica si administratie

7.000 de carduri PSD în judeţ

Sorina Popa

Pesediştii hunedoreni se pregătesc să-şi primească noile carduri de partid, un cadou pentru fidelitatea faţă de cei trei trandafiri, sigla formaţiunii politice condusă de Victor Ponta.
 

Tipărite pe plastic
Potrivit liderului organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, fiecare card va costa 1 euro (4 lei), ceea ce înseamnă că, pe ţară, suma cheltuită cu acestea se ridică la 200.000 de euro, adică, câţi membri sunt înscrişi în PSD. Imprimarea unui card de membru de partid are un cost de aproximativ 4 lei, întrucât cardurile sunt tipărite pe un plastic special şi imprimate şi cu un cod de bare.
„Mai avem de făcut analiză pentru câteva filiale de-ale noastre, să vedem care este numărul real al membrilor PSD din întreg judeţul. Până acum, sunt aproximativ 7.000 de membri cu cotizaţia plătită, ca atare, presupun că, la finalul acestui recensământ, vom avea înregistraţi peste 7.000 de membri de partid în întreg judeţul. În această primăvară, vom demara distribuirea cardurilor pentru membrii noştri. Ei vor avea discounturi la unele firme, deci, e bine să fii membru PSD”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Datoriile au fost achitate
Într-o primă fază, urmează ca în câteva săptămâni, să fie imprimate aproximativ 40.000 de carduri de membru de partid, marea parte a organizaţiilor judeţene ale PSD solicitând, în medie, câte 1.000 de astfel de carduri. În 24 februarie, conducerea PSD a prezentat sistemul informatizat de evidenţă a membrilor de partid. Fiecăruia urmează să i se înmâneze şi un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru că membrii PSD vor putea beneficia de reduceri în anumite magazine.
Pe de altă parte, Nistor susţine că datoriile înregistrate de către PSD Hunedoara, din campaniile electorale şi alte feluri de restanţe au fost aproape în întregime achitate, deşi la nivel central, PSD are o gaură de un milion de euro.
Astăzi, PSD Hunedoara şi ACD Hunedoara vor semna protocolul de colaborare la nivel judeţean, la eveniment fiind invitaţi toţi primarii hunedoreni din aceste organizaţii.

2 comentarii la „7.000 de carduri PSD în judeţ

  • Daca va uitati atent la card observati ca pesedistii au dat dovada de prostie cand l-au tiparit caci mergand pe diagonala din stanga in dreapta iasa VC. Adica au un card de tot RAHATUL. Pofta Buna!!!

  • Tinereasca ideea, dar la ce naiba foloseste??? Abia astept sa vad magazinele care le dau reduceri PSD-istilor. Eventual firmele de pompe funebre!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.