ActualitateFlash

50 de poliţişti din judeţ, daţi afară

Carmen Cosman

Poliţiştii hunedoreni vor trebui să dea concurs pe post, la serviciile ce vor fi afectate de restructurare, dacă îşi mai doresc să lucreze în sistem.

Vor da concurs, din nou
Aproximativ 90 de posturi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara vor trebui desfiinţate, conform planului de restructurare aprobat la nivel naţional. Asta nu înseamnă, însă, că 90 de poliţişti hunedoreni vor părăsi sistemul, pentru că unele funcţii sunt neocupate. „Trebuie să analizăm câte posturi sunt ocupate şi câte nu şi abia apoi vom şti numărul celor care vor pleca”, a declarat şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Dumitru. Potrivit unor calcule, aproximativ 50 de poliţişti din judeţ ar urma să fie restructuraţi. Iar trierea celor care vor părăsi sistemul se va face în baza unor criterii bine stabilite. Comisarul şef Liviu Dumitru a precizat că, în primul rând se are în vedere să nu fie afectată operativitatea, iar în al doilea rând, cei care doresc să rămână în sistem trebuie să susţină unele examene. De fapt, se va susţine concurs pe post, iar ultimul sau ultimii de pe listă, în funcţie de numărul locurilor ce trebuie desfiinţate, vor fi puşi pe liber. În plus, conducerea IPJ Hunedoara va primi şi o metodologie, aşa încât procesul de restructurare să se facă unitar la nivel naţional.

2 comentarii la „50 de poliţişti din judeţ, daţi afară

  • Sa bagati printre criterii si „circumferinta abdominala”, pentru ca sunt multi care au „investit” serios si este pacat !!??

  • Trebuie sa fie dati afara politistii care merg la servici in stare de ebrietate,care au inceput sa apere hotia deveniind si ei hoti,care bat oameni nevinovati,care au torturat oameni nevinovati,care au luat mita,in politie te angajez sa respecti si sa aperi drepturile cetatenilor,nu sa devi un interlop cu legitimatie de la stat,restructurarea trebuie facuta de urgenta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura