40 de milioane de euro pentru retelele de apã din Valea Jiului

20 ianuarie 2011 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Carmen Cosman

Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Mediului a primit, ieri, acordul de finanţare pentru proiectul care vizează modernizarea reţelelor de apă în cele şase localităţi din Valea Jiului, în valoare totală de 40 de milioane de euro.

Urmează licitaţiile
În maximum două săptămâni, Autoritatea de Management va semna şi contractul cu operatorul regional, SC ApaServ Valea Jiului SA, iar lucrările sunt estimate să demareze la sfârşitul lunii martie.”Astăzi, a sosit aprobarea finanţării proiectului pentru Valea Jiului, în valoare de 40 de milioane de euro, care prevede reabilitarea reţelelor de apă, a reţelelor de canalizare, amenajarea unor staţii de tratare şi a unor staţii de epurare. În maximum două săptămâni, Autoritatea de Management va face un model de contract ce va fi semnat de Ministerul Mediului şi operatorul regional, ApaServ Valea Jiului”, a declarat, ieri, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram.
După semnarea contractului, se vor organiza licitaţiile pentru execuţia lucrării, iar Avram speră că la sfârşitul lunii martie, Valea Jiului se va transforma într-un şantier.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marinescu ionel spune:

  ce sprinten este domnul AVRAM COSTEL – incep LICITATIILE !!!!!!!!!! PASIUNEA LUI
  OARE CIT VA CISTIGA COSTEL AVRAM ??
  oare ce firme din DEVA ??? molot credeti ca se lasa !!???

 2. Valea Jiului spune:

  Apa la noi in Valea Jiului este mai scumpa fata de : Deva,Tg.Jiu,Braila Resita,Baia Mare…………..

 3. Marcel spune:

  Cat dracu il mai lasati pe BRETOIU MIRCEA VOIEVOID la Statia de Epurare???? Luati-l dracu si duceti-l in jungla sau la spitalul de NEBUNI!! Asta sufera rau cu,capul. I ati facut un control medical la cap inainte de al angaja???? I ati dat si responsabilitati pe cap la nebun. Daca nu termina cu amenintarile si cu insultele la adresa oamenilor s-ar putea intr-o zi sa veniti sa-l scoateti dintr-un decantor cu macaraua. Si dupa aceea sa-l duceti pe acest Tarzan la nebuni sau la reciclare!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Trăiască lupta pentru pace!

Chestia asta cu reforma perpetuă, promovată de un Traian Băsescu ce o anunţă cu voce apocaliptică şi cu toată morga...

Statele Unite vãzute de un jurnalist hunedorean

O expoziţie inedită de fotografie a fost vernisată, ieri, în holul Teatrului de Artă Deva. Intitulată „Pe jos prin Statele...

„Dosarul Bercea” se îngroaşă

Procurorii care se ocupă de cazul Emil Bercea (foto) nu se vor mulţumi cu probatoriul administrat la dosar în prima...

Închide