Comunitate

2024: Bucurii mari şi mici pentru asistaţii social de la UAMS Baia de Criş

Magdalena Șerban

Asistaţii social de la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) vor avea parte și în acest an de acțiunea care le pune un zâmbet pe buze și le aduce o notă de optimism – Sărbătoriții lunii.

Sufletul e cel care doare cel mai tare
„Prin astfel de gesturi încercăm să le oferim din grija și atenția noas­tră. E mult, e puțin, fie­care simte în felul său, dar cei pe care îi găz­duim așteaptă cu ne­răb­dare să le fie cântat La Mulți Ani, să se în­dulcească cu tort fes­tiv și să lege discuții cu ceilalți. E greu cu boala și lipsa familiei, iar noi ne străduim să-i sprijinim cu ce putem. În ianuarie am marcat și zi ono­mastică, cea prilejuită de Săr­bă­toa­rea Sfântului Ioan, din calendarul cele­braților făcând parte Ioan Aileni, Ioan Bold, Ioan Florin Căpudean, Ioan Colișar, Ioan Lucian Cor, Ioan Dineș, Ion Mutu și Ioan Niță. Iar la capitolul Sărbătoriții Lunii îi avem pe Ioan Bold, Terezia Gurban, Ion Mutu și Traian Trif. Le do­resc să fie sănătoși și în putere, să trea­că peste orice fel de durere și să creadă în forța binelui. La fel vom con­tinua tot anul, lună de lună, cei care vor bifa ziua de naș­tere urmând să aibă parte
de tort, suc și atenție specială. Dumnezeu să-i ocro­tească“, a transmis Diana Bulz (foto), mana­gerul UAMS Baia de Criş. Cât priveşte capa­citatea de internare a instituţiei, este utiliza­tă la nivel maxim la ora actuală, existând şi dosare în aş­tep­tare.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura