10.10.2019 – ziua în care CRIZA s-a instalat la guvernarea României!

20 noiembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

La mai bine de o lună după instalarea Guvernului PNL, economia României este în agonie.

Cetăţenii României sunt zilnic ameninţaţi cu criza „Cîţu“, tăieri de salarii, tăieri de pensii, concedieri şi, chiar mai mult, votanţii PSD sunt ameninţaţi şi marginalizaţi.
Dacă până la momentul moţiunii, instituţiile europene, internaţionale şi naţionale abilitate atestau creşterea economică a României şi faptul că gradul de sărăcie a scăzut, acum, în urma afirmaţiilor iresponsabile, viitorul nostru economic se află într-o stare accentuată de incertitudine.
Guvernarea PSD a plasat România în topul ţărilor cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană şi românii au resimţit acest fapt în mod direct. Investiţiile nete din economie au ajuns la 39,7 miliarde de euro în semestrul I 2019, faţă de 29,3 miliarde de lei în 2016, efectul direct fiind scăderea şomajului la o valoare minimă istorică în ultimii 30 de ani.
Datoria guvernamentală înregistrată în mandatul Guvernului PSD este 34,2% din PIB faţă de 37,3% din PIB cât era în momentul Guvernării Cioloş, cu toate că au fost majorate salariile, pensiile şi s-au derulat programe de dezvoltare locală. Datoria Guvernamentală din PIB: Belgia 104,7%, Germania 61,2%, Grecia 180,2%, Franţa 99,6%, Ungaria 68,2%.
Prin comparaţie, România are a cincea cea mai mică datorie guvernamentală din PIB în UE.
Guvernarea PSD a plasat România pe locul 5, în UE28, la creşterea economică pe trimestrul III din 2019, comparativ cu trimestrul III din 2018.
Cuvintele pline de aroganţă, dispreţ şi declaraţiile mincinoase ale liderilor PNL au luat locul Programului sustenabil de Guvernare al PSD.
România noastră este revendicată de preşedintele în funcţie şi candidat la preşedinţia României: Klaus Werner Iohannis! „România mea“, „Guvernul meu“ „sute de mii de români ai mei“, „votanţii mei“!

Guvernul PNL nu reprezintă interesul nostru
La mai mult de o lună de guvernare PNL, avem o monedă naţională devalorizată în raport cu alte monede, aproape de valoarea de 5 lei pentru un euro, fapt care va genera rate bancare mai mari, inflaţie mai mare, scăderea puterii de cumpărare. Avem întârzieri la plata pensiilor şi salariilor, concedieri pe criterii politice, activităţi blocate în instituţii, români din afara României lăsaţi fără ministerul care îi reprezenta şi le apăra interesele, împrumuturi financiare mai scumpe pentru România.

Avem o Românie aruncată în haos de PNL!
Guvernul PNL pregăteşte eliminarea subvenţiilor, tăierea salariilor, închiderea spitalelor, renunţarea la programul de creştere al salariilor şi pensiilor, sprijinul sectorului privat în detrimentul educaţiei, sănătăţii şi construcţiei de autostrăzi şi alte măsuri care nu aduc nici un beneficiu cetăţenilor României.
Klaus Werner Iohannis ne vorbeşte de „România mea“, „Guvernul meu“, „Parlamentul meu“…
Dar nu ne spune nimic despre „casele mele“, „dosarele mele penale“, „vacanţele mele“ sau „şapca mea de la preşedintele Trump“!
În 24 noiembrie, cetăţenii României au dreptul să-l contrazică!
România este a noastră! Guvernul este al României!
Preşedintele reprezintă toţi românii!
Românii s-au săturat de aroganţă şi dispreţ!
Românii votează cu inima!
Ilie Toma, deputat PSD de Hunedoara

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. totuc spune:

    ce bine stiti!Dar tot nu ne-ati lamurit cum e cu 20% la aprovizionare la mital?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 21.11.2019

Codruţ Măturar, tânăr din municipiul Petroşani Pentru ca a fost condamnat cu suspendare pentru conducere fără permis şi sub influenţa...

Bulina albă, 21.11.2019

Florin Hălăştăuan, ranger din judeţul Hunedoara şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale a Rangerilor Pentru că a reprezentat România la cel...

Gura lumii, 21.11.2019

Cu sechestru pe avere şi zăngănit de cătuşe, un director din sudul judeţului nu mai poate dormi noaptea măcar două...

Închide