Politica si administratie

„Vladu, o ruşine pentru întreaga clasã politicã”

05 vot molot (4)

Nicolle Ebner

 Fostul prefect Cristian Vladu a iscat un nou scandal în consiliul judeţean, punându-i într-o postură penibilă până şi pe colegii lui de partid (PDL), care au recunoscut că subiectul abordat de respectivul personaj şi comportamentul acestuia nu-i reprezintă.

 Nu mai poate de grija lui Moloţ
Se pare că orgoliul fostului prefect de Hunedoara, Cristian Vladu, în loc să se vindece odată cu trecerea timpului, s-a îmbolnăvit şi mai tare. Asta, după ce reprezentantul PDL a pierdut bătălia cu liberalul Mircea Ioan Moloţ (foto), pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara (CJH). Ieri, după ce l-a ironizat pe Moloţ pentru averea care-l situează printre cei mai bogaţi oameni din judeţ, Vladu l-a întrebat pe acesta dacă a primit subvenţii în valoare de 300.000 euro prin intermediul APIA, dând de înţeles că firma lui Moloţ ar fi fost favorizată. Dacă s-ar fi informat, Vladu ar fi aflat că nimeni din judeţul Hunedoara nu a primit subvenţii de 300.000 de euro de la APIA, a răspuns Moloţ.

 „Un ţâşti-bâşti în politică”
Preşedintele CJ Hunedoara  a specificat că: „am primit bani de la APIA, pentru ferma de animale, însă m-au anunţat că procedura a fost incorectă, greşeala aparţinând funcţionarului lor. Am înapoiat imediat, până la ultimul bănuţ, şi urmează să primesc alte subvenţii în valoare de peste 100 de milioane de lei. Eu, când nu sunt pe teren pentru problemele judeţului, sunt la fermă, în cizme de cauciuc şi halat şi nu mi-e ruşine să mă urc pe tractor sau să am grijă de animale. Voi, pedeliştii, vorbiţi de bani, când Ridzi face ce face pe banii publici? Eu trăiesc din munca mea şi mâine, dacă dau faliment, familia mea ajunge în stradă, atât sunt de bogat. Asta este diferenţa între mine şi alţii care fac dosar, ca să te bage la pârnaie. De aceea, eu sunt preşedintele consiliului judeţean şi dumneata, domnule Vladu, eşti doar un consilier. De aceea te-am bătut cu 20.000 de voturi la alegeri, fiindcă lumea a constatat că eu sunt un om serios, iar dumneata eşti un ţâşti-bâşti în politică”, a răspuns preşedintele CJH.

 Obiect de activitate: ameninţări cu puşcăria
Prin urmare, nici de data aceasta, Vladu nu a reuşit să-şi „demoleze” duşmanul politic, în schimb, returul preşedintelui l-a scos din sală pe fostul prefect Vladu. „În afară de ameninţări cu puşcăria, nu ai făcut nimic pentru acest judeţ. Eşti o ruşine şi pentru partid, şi pentru cei care v-au ales, domnule. Eşti o ruşine pentru întreaga clasă politică”, a punctat preşedintele CJH, Mircea Ioan Moloţ.

2 comentarii la „„Vladu, o ruşine pentru întreaga clasã politicã”

  • OFTICA CA NU POT FURA (PDL-PSD) CA EXISTA UN OM DREPT LA SEFIA CJ.CAT A FACUT OMUL ACESTA IN JUDET NU MAI FAC ASTIA(PDL-PSD)IN 10 GUVERNARI.VA MULTUMIM DOMNULE MOLOT SI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE IN CONTINUARIE.

  • amandoi doi nenorocitii va spune unul cre a colaborat pe linie de serviciu cu ambii TREC PESTE CADAVRE PT A-SIATINGE SCOPURIILE PERSONALE RUSINE PT ACEST JUDET CA ESTE CONDUS DE ASEMENEEA SPECIMENE
    MOLOT UN AROGANT AFEMEIAT LIPSIT DE SCRUPULE vladu un om fara caracter lipsit de respect in relatiile cu oamenii, colaboratorii UN BETIV NOTORIU nu as-i dori sa spun odata tot ceea ce stiu ca nu stiu daca apa de mures ai spala

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.