„Ştiinţa“ a retrogradat frumos

30 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

La ultimul meci în primul eşalon valoric al rugby-ului românesc, Ştiinţa Petroşani a fost învinsă, ieri, de CSM Bucureşti, scor 9-15, pe teren propriu, însă „studenţii” au meritul că au pus umărul la frumuseţea spectacolului sportiv.

Pică din Divizia Naţională, în… Divizia Naţională

Trupa antrenată de Alexandru Lupu a pierdut şi ultimul meci din play-out-ul Diviziei Naţionale. Studenţii au cedat, scor 9-15, pe teren propriu, în faţa liderei play-out-ului, CSM Bucureşti.

Toate punctele echipei din Vale au fost marcate de Croitoru din lovitură de penalitate. Antrenorul Ştiinţei, Alexandru Lupu, spune că meciul de ieri a fost cel mai frumos reuşit de echipa sa în acest sezon. „Băieţii au arătat că ştiu rugby. Au jucat frumos, combinativ, au fost bătăioşi şi au pus mult suflet”, a spus Lupu. Ştiinţa a terminat campionatul pe locul 11 (din 12), la egalitate de puncte cu Rulmentul Bârlad, iar din sezonul viitor va evolua tot în Divizia Naţională, eşalon ce va fi cotat ca al doilea din punct de vedere valoric, întrucât se va înfiinţa Superliga pentru cele mai bune şase echipe din ţară.

În partida cu CSM Bucureşti, Ştiinţa a jucat în următoarea componenţă: Deac, David, Eugen Popescu, Ungureanu, Calo, Matei, Ivan, Sabău M. Ababei, Iepure, Skverne, Liteanu, Toader, Sabău C., Tatarciuc, Croitoru. Au mai jucat: Nagy, Călăraşu, Ariton, Carvaschi, Florin Popescu, Cojocaru.

În următoarea perioadă, Ştiinţa va participa la alte două competiţii, respectiv Cupa României şi Campionatul de Rugby în 7.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Petroşaniul tinde sã devinã un municipiu „pestriţ”

Municipiul Petroşani îşi schimbă hainele ponosite şi gri cu care a fost îmbrăcat în epoca ceauşistă, însă nu este neapărat...

Fost jucător la Jiul, găsit mort în casă

Fostul jucător de fotbal Mihai Răducanu (foto) a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Târgovişte, iar lângă cadavrul...

Hunedoreni, pãziti-vã casa, masina si viata!

Lacăte din aliaje secrete, yale pentru uşi, imposibil de distrus de către hoţi, sisteme de siguranţă ultramoderne pentru apartamente şi...

Închide