„Sclipirile” înving „transpiraţia”

Ciprian Marinuţ

Quasar a dispus cu 2-0 de Old Boys în derby-ul etapei de duminică din play-off-ul Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, profitând de două momente de inspiraţie, deşi adversarii au făcut risipă de efort.

Sub semnul echilibrului

„Piesele grele” din cele două echipe se cunosc foarte bine, întrucât au fost şi coechipieri şi adversari, când jucau la FC CIP, Olimpic Simeria sau Quasar în Liga I de futsal, iar partida a fost una de bună calitate. Vişan, Cioroagă, Mateescu şi Mirea au orchestrat jocul Quasarului, iar Vezeteu, Gavrilă, Conig şi Carabulea au răspuns cu aceeaşi monedă din partea celor de la Old Boys, astfel că prima repriză s-a derulat sub semnul echilibrului. Au fost suficiente ocazii la ambele porţi, dar de tot atâtea ori, apărările sau portarii au fost la post, astfel că la pauză, scorul era alb, 0-0.

Inspiraţie şi erori

Echilibrul s-a rupt în debutul reprizei secunde, după ce Vişan (47) a găsit execuţia cea mai potrivită şi a deviat în plasă din careu, un out „măiastru” executat de Mirea, 1-0. Old Boys a reacţionat prompt şi a trecut la cârma partidei, având superioritate la posesia mingii şi număr de ocazii. Quasar s-a închis însă ermetic în apărare şi a anulat toate încercările ofensive ale adversarilor. Mai mult, cu două minute înainte de final, când cei de la Old Boys se grăbeau, Quasar a dat lovitura pe contraatac. Mirea a interceptat la centrul terenului degajarea greşită a lui Vezeteu, iar Vişan a marcat după un contraatac trei contra unu, punând latul la doi – trei metri, la o pasă perfectă a lui Cioroagă, scor 2-0. În celelalte partide ale etapei, favoritele s-au impus fără drept de apel, astfel că lupta pentru titlul de campioană rămâne deschisă.

One thought on “„Sclipirile” înving „transpiraţia”

  • 13 aprilie 2010 la 9:24
    Legătură permanentă

    bine ca l-ati pozat pe Mirea,cel mai slab jucator de la sintetic.e vai de el!!!,ar trebui sa se lasa,saracu!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.