„Sandokan“ de Valea Jiului

17 septembrie 2009 | Publicat in: Eveniment

Dana Istudor

 Pentru a „agăţa” câteva adolescente care nu păreau interesate de el, un tânăr, beat criţă, a scos o sabie, pentru a le impresiona, iar în final, a spart capul uneia dintre ele cu un pahar.

Enervat, a scos sabia la fete
Scandalul s-a petrecut într-un local din Petroşani. După ce s-a îmbătat bine, Constantin G., de 19 ani, din Aninoasa, a început să se lege de şase adolescente aflate în bar. Văzând că „vrăjeala” lui nu are succes, a început să le înjure pe fete, însă acestea l-au ignorat în continuare. Înfuriat la culme, bărbatul a scos de sub haine o sabie cu o lamă de circa jumătate de metru şi a început să ameninţe, fluturând arma prin faţa tinerelor. Când şi-a dat seama că nici aşa nu are succes, nu s-a mai putut controla şi a aruncat în direcţia acestora un pahar, lovind-o pe A.V., de 17 ani, din Petroşani, în cap. Transportată la Spitalul de Urgenţă, ea a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, plagă contuză regiunea occipitală, afirmativ agresiune”, nefiind necesară internarea acesteia.
Potrivit subinspectorului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara,  „Sandokan” de Valea Jiului este cercetat în prezent de oamenii legii pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor, a cuţitului ori a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere.

Loading...

Nu sunt permise comentarii la acest articol.

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţist accidentat grav

Un poliţist în vârstă de aproximativ 25 de ani, din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră Deva, a ajuns în stare...

Delegaţie maghiară în judeţ

În perioada 17-20 septembrie, o delegaţie din judeţul Vas, din Ungaria,  va efectua o vizită oficială in judeţul nostru. Delegaţia...

Dans cu planoare la Săuleşti

Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 12.00, la aerodromul de la Săuleşti al Aeroclubului „Constantin Manolache” din Deva, va avea...

Închide