Politica si administratie

„PSD nu a intrat la guvernare pentru ciolan!”

05 blaga1Nicolle Ebner

Liderii PSD Hunedoara consideră că PDL practică un joc politic fără precedent, iar Traian Băsescu a declanşat o criză politică  într-un moment total nepotrivit.
Cântecul de lebădă al preşedintelui
„Consider că revocarea ministrului Dan Nica este un act de iresponsabilitate, chiar un atentat la liniştea românilor, iar gestul de solidaritate a miniştrilor social-democraţi este unul de maximă demnitate şi unitate în PSD”, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu (medalion). Acesta este de părere că, Traian Băsescu a declanşat criza politică într-un moment total nepotrivit pentru ţară, iar acest lucru înseamnă cântecul lui de lebădă, deoarece lupta pentru câştigarea fotoliului de la Cotroceni se va radicaliza. Potrivit liderului social-democrat hunedorean, Mircea Geoană este singura variantă care poate salva România. „Prin retragerea miniştrilor, PSD a demonstrat că nu a intrat la guvernare pentru ciolan. Dacă era aşa, îl vindea pe Nica şi rămânea la putere”, subliniază Florin Cazacu.
„Vom respecta legea”
Cât despre alianţa PSD-PDL de la nivel judeţean, aceasta a intrat în colaps de mai mult timp, ultima discuţie dintre liderii locali PSD şi PDL fiind una telefonică, pe tema nerespectării protocolului privind repartizarea funcţiilor de conducere, respectiv ocuparea postului de director adjunct la Vama Deva de către un pedelist, în condiţiile în care fusese revendicat de PSD, susţin liderii locali ai PSD Hunedoara.  
Potrivit lui Florin Cazacu, în cazul în care noul guvern va emite acte normative pentru a-i putea demite pe şefii direcţiilor deconcentrate sau pe prefectul Ioan Samoilescu, PSD va demonstra că nu se cramponează de funcţii. „Vom respecta legea şi nici unul dintre directorii noştri nu va mai rămâne la conducerea instituţiilor judeţene. Vor pleca toţi, chiar dacă unii poate vor dori să rămână pe posturi”, a mai declarat preşedintele PSD Hunedoara. Natalia Intotero, secretar de stat MAE, afirmă că este pregătită să-şi dea demisia, în semn de solidaritate cu miniştrii PSD. „Toţi secretarii de stat PSD suntem dispuşi să plecăm. Aşteptăm doar decizia partidului”, a declarat Natalia Intotero, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

3 comentarii la „„PSD nu a intrat la guvernare pentru ciolan!”

  • Asa e ma! PSD nu a intrat la guvernare pentru ciolan ci pentru CARNE MACRA. saraca natalita trebuie sa se intoarca la scoala generala, marea diplomata. Baieti, incepe marea hacuiala. Ascutiti cutitele si …pofta buna.

  • p s d sa-si scoata urgent si oamenii pusii la structuriile din teritoriu ale mai p.d sa fie foarte atent la aceste numirii pe alte criterii

  • SA NE PREGATIM DE INSTAURAREA UNEI NOI DICTATURI,BASESCU A FACUT PRIMUL PAS,REFERENDUMUL VA FI AL DOILE PAS.

    BOC VA DA O NOUA ORDONANTA, POPORUL SUVERAN POATE UMBLA IN GRUPURI DE MAXIM O PERSOANA.!!!!!!!!CE VOR FACE FEMEILE GRAVIDE?????????

    ROMANIA INTRA IN BEZNA.POPOR SUVERAN DORMI IN LINISTE OCHIUL CICLOPULUI TE VEGHEAZA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura