Politica si administratie

„PRM la Bruxelles, o ruşine pentru România”

iuliu-winkler

Nicolle Ebner

UDMR se va opune aderării celor trei deputaţi PRM la grupul popularilor europeni. UDMR, care este membru al grupului Partidului Popular European (PPE) de 10 ani, nu-i recunoaşte ca şi colegi de grup decât pe ţărănişti şi democrat-liberali. Chiar dacă Vadim Tudor sau George Becali au fost aleşi prin vot democratic, asta nu împiedică UDMR să-şi impună voinţa politică de a împiedica aderarea sau alăturarea oricărui politician propulsat  pe listele PRM, în Parlamentul European.

PRM, propulsat în PE de incompetenţa guvernului
Potrivit europarlamentarului hunedorean, Iuliu Winkler (foto), există o cutumă şi un regulament privind partidele extremiste, şi în plus, standardele PPE sunt mult prea ridicate pentru orice membru al PRM. „Este o ruşine pentru România faptul că are o asemenea reprezentare puternică – trei deputaţi PRM. Este un trend european, dar nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi, pentru că nu trendul european i-a propulsat pe aceşti trei oameni în Parlamentul European (PE), ci incompetenţa guvernului de mare coaliţie. Nemulţumirea generată în ultimele şase luni de incapacitatea guvernamentală, de greşelile şi ineficienţa guvernării privind criza economică şi combaterea efectelor ei, au dus la această întărire a extremismului. Evident, că nu vom putea să ne încălcăm programul politic şi principiile acceptând ca George Becali sau Vadim Tudor să adere la PPE”, a declarat Iuliu Winkler pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Ca deputat la Bruxelles, Iuliu Winkler va continua să activeze, ca şi până acum, în Comisia de comerţ internaţional şi dezvoltare regională, iar la sfârşitul lunii iunie-după o serie de reuniuni informale, tatonări şi discuţii – se vor putea trage şi concluziile privind obţinerea, de către europarlamentarii UDMR, a unor funcţii în cadrul comisiilor de specialitate sau în birourile politice ale PE.

One thought on “„PRM la Bruxelles, o ruşine pentru România”

  • Nu domn. eurodep., o mare rusine si palma morala , pentru poporul roman , este prezenta membrilor UDMR la Bruxelles , pe banii romanilor si pe locurile rezervate Romaniei , mai ales dupa declaratile facute de voi liderii uniunii culturale a maghiarilor din Romania in aceasta campanie , cand v-ati expus proiectele ce vizeaza Tratatul de la Trianon , faramitarea euroregiunilor de dezvoltare care de fapt urmareste comprimarea spatiului Har-Cov cu celelalte urmari , e.t.c. O rusine pentru poporul roman este ca nu s-a autosesizat , inca , nici o institutie a Statului Roman in urma acestor declaratii iar UDMR inca exista si functioneaza ca orice doar uniune culturala nu , iar aceasta organizatie atipica si ilegala isi trimite 3 membrii la Bruxelles . Pacat de talentul si valoarea profesionala , de toate calitatile cu care v-a inzestrat Dumnezeu pe dv. personal , calitati pe care nu v-i le poate nimeni contesta , dar puteti, daca doriti cu adevarat, sa va situati in deplina legalitate , sa activati la orice partid legal constituit in Romania si sa contribuiti la intronarea legalitatii , ordinii si linistii in Romania ,care totusi este si caminul dumneavoastra dle Wincler , prin desfiintarea UDMR ori situarea sa in legalitate .
    Asa ca mai usor cu lectiile de moralitate oferite poporului roman si pastrati-va modestia si bunul simt care va caracteriza .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura