Sport

„Perfectă” ocrotită de noroc

Ciprian Marinuţ

E.F.C. Anonimii, una dintre cele două echipe cu maximum de puncte din Campionatul „Real Sport” de Fotbal Amatori Deva, şi-a păstrat „perfecţiunea”, câştigând cu 2-1 meciul cu Primavera Design, graţie unui gol marcat de Dărăban cu o deviere norocoasă, la scorul de 1-1.

Echilibru perfect

Lidera seriei a II-a, E.F.C. Anonimii, a fost ţinută în şah, în prima repriză, de Primavera Design, una dintre echipele omogene, tehnice, experimentate şi creative ale campionatului. Pe fondul unui joc alert şi echilibrat, cu faze spectaculoase la ambele porţi, ambele echipe au marcat câte un gol, astfel că la pauză s-a intrat cu un scor egal şi conform cu realitatea din teren, 1-1. Iorga (17) a deschis scorul pentru „Anonimii“ cu o torpilă de pe banda dreaptă, la care portarul Petroesc a fost surprins de traiectoria mingii, iar Cioroagă (19) a egalat cu o bombă sub transversală, după un „asist” din corner a „dirijorului” Mirea.

Ratări vs. şansă

„Primavera” a început cu mai mult curaj repriza secundă, iar Ţiglar (ex-Olimpic Simeria) a fost de două ori aproape de gol, în minutele 38 şi 42, însă de fiecare dată, s-a opus bara. Ocaziile ratate s-au răzbunat, iar „Anonimii“ au câştigat meciul graţie inspiraţiei lui Dărăban (44) care a deviat în poartă mingea şutată de Seinea din apropierea centrului terenului. „Eu cred că golul victoriei celor de la Anonimii a fost de fapt un autogol şi că mingea a fost deviată de jucătorul nostru Igna. Indiferent de numele marcatorului, din punct de vedere al jocului, meritam măcar un egal”, a spus Claudiu Mirea, „dirijorul” echipei Primavera Design.

Anonimii – Primavera 2-1 (1-1)

Au marcat: Iorga (17), Dărăban (44) / Cioroagă (19)

Anonimii: Curcă – Manolache, Albu, Stoica, Dărăban, Iorga, Tabac, Buculescu, Seinea, Suciu, Bicăzan.

Primavera: Petroesc – Mirea, Ţiglar, Cioroagă, baboş, Amititeloaie, Igna, Hoancea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura