„Perfectă” ocrotită de noroc

9 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

E.F.C. Anonimii, una dintre cele două echipe cu maximum de puncte din Campionatul „Real Sport” de Fotbal Amatori Deva, şi-a păstrat „perfecţiunea”, câştigând cu 2-1 meciul cu Primavera Design, graţie unui gol marcat de Dărăban cu o deviere norocoasă, la scorul de 1-1.

Echilibru perfect

Lidera seriei a II-a, E.F.C. Anonimii, a fost ţinută în şah, în prima repriză, de Primavera Design, una dintre echipele omogene, tehnice, experimentate şi creative ale campionatului. Pe fondul unui joc alert şi echilibrat, cu faze spectaculoase la ambele porţi, ambele echipe au marcat câte un gol, astfel că la pauză s-a intrat cu un scor egal şi conform cu realitatea din teren, 1-1. Iorga (17) a deschis scorul pentru „Anonimii“ cu o torpilă de pe banda dreaptă, la care portarul Petroesc a fost surprins de traiectoria mingii, iar Cioroagă (19) a egalat cu o bombă sub transversală, după un „asist” din corner a „dirijorului” Mirea.

Ratări vs. şansă

„Primavera” a început cu mai mult curaj repriza secundă, iar Ţiglar (ex-Olimpic Simeria) a fost de două ori aproape de gol, în minutele 38 şi 42, însă de fiecare dată, s-a opus bara. Ocaziile ratate s-au răzbunat, iar „Anonimii“ au câştigat meciul graţie inspiraţiei lui Dărăban (44) care a deviat în poartă mingea şutată de Seinea din apropierea centrului terenului. „Eu cred că golul victoriei celor de la Anonimii a fost de fapt un autogol şi că mingea a fost deviată de jucătorul nostru Igna. Indiferent de numele marcatorului, din punct de vedere al jocului, meritam măcar un egal”, a spus Claudiu Mirea, „dirijorul” echipei Primavera Design.

Anonimii – Primavera 2-1 (1-1)

Au marcat: Iorga (17), Dărăban (44) / Cioroagă (19)

Anonimii: Curcă – Manolache, Albu, Stoica, Dărăban, Iorga, Tabac, Buculescu, Seinea, Suciu, Bicăzan.

Primavera: Petroesc – Mirea, Ţiglar, Cioroagă, baboş, Amititeloaie, Igna, Hoancea.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Circula cu numere false

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Brănişca, are la activ două dosare de cercetare penală, ambele întocmite de...

S-au terminat si banii din fondul de rezervã

După un an greu, care a adus şi o nedorită rectificare bugetară negativă, Consiliul Judeţean Hunedoara a rămas fără bani...

Mureşul Deva, la mâna secunzilor

Oficial, antrenorul Mureşului Deva, Gică Barbu, are unele probleme personale, aşa că de pregătirea echipei se ocupă secundul Ellek Szemelly...

Închide