„Nu am abuzat de eleva de clasa a VII-a”

Voicu Tod (foto), fostul şofer de pe microbuzului şcolar din comuna Luncoiu de Jos, reclamat că a abuzat o elevă de 14 ani, din satul Podele, susţine că acuzaţiile care i se aduc nu sunt adevărate. Bărbatul crede că, vinovată de toate aceste neadevăruri este eleva, care vrea să se răzbune.

„Totul este o înscenare”

Bărbatul a fost acuzat de faptul că, pe coridorul şcolii, a sărutat cu forţa şi mângâiat o elevă de 14 ani. „Fata a vrut să-mi însceneze toată această situaţie, deoarece atunci când duceam copiii acasă de la şcoală, ea, în compania altor trei colege, cobora în satul Luncoiu de Jos, la un bar. Mereu îi spuneam să meargă acasă, pentru că la instruire, am semnat că voi duce copiii direct la domiciliu. Martori îmi sunt elevii din microbuz, cât şi profesoara Mihaela Varga, care nu lua nici o atitudine, spunând că de la plecarea din şcoală, nu o mai interesează de copii. Acum, după întâmplare, directorul Călin Petric spune că nu era treaba mea unde cobora eleva. Nu am fost concediat, lucru confirmat şi de procesul verbal de predare a microbuzului. Mi-am dat demisia, fiind dezgustat de mizeriile care s-au spus, deşi urma să mai lucrez pe acest post până la vacanţa de vară”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Voicu Tod.

„Nimic nu e adevărat”

Şoferul spune că, prima dată, fata a povestit că întâmplarea s-a petrecut în data de 6 mai, ceea ce, potrivit acestuia, nu este adevărat. „În acea zi, eleva a fost cu mai mulţi colegi, la un concurs organizat de Crucea Roşie. De asemenea, din materialul apărut în ziar, reiese că întâmplarea ar fi avut loc în data de 11 mai, dar atunci, eu am fost la Brad, împreună cu directorul Călin Petric, la un concurs pentru elevi, organizat de pompieri, ceea ce înseamnă că ambele variante sunt neadevărate. Eu sunt un om credincios şi respectat, am fost instructor auto 11 ani, am avut sute de cursante, dar nici una nu s-a plâns că aş fi agresat-o, iar atunci, eram şi mult mai tânăr. Eu am dezaprobat toată viaţa asemenea fapte nesăbuite. Mă întreb, oare nu a auzit nimeni când am agresat-o, eram singuri în şcoală?”, spune Voicu Tod.

„O dau în judecată”

Pentru faptul că a fost acuzat pe nedrept, Voicu Tod spune că lucrurile nu vor rămâne aşa, ci o va da în judecată pe mama fetei. „Sunt aproape convins că mama adolescentei, care mereu spune că fata ei are voie să meargă prin discoteci şi baruri, este cea care a fost cu ideea de a mă acuza de asemenea lucruri. Cred că vrea să aibă un câştig financiar de pe urma mea, de altfel, fiind cunoscută în zona noastră ca specialistă în şantaj şi înşelăciune. O voi acţiona în instanţă, lucru pentru care mi-am angajat deja un avocat şi sper să mi se facă dreptate”, mai spune bărbatul. (L. Botici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbalistele de la Petroşani, în top opt naţional

Echipa de junioare III a clubului CSS Petroşani s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional de Handbal, fiind printre

Festivalul narciselor, la Sãlaşu de Sus

Atât de mândri sunt locuitorii comunei Sălaşu de Sus de Poiana Narciselor, ce se întinde pe o suprafaţă de 20...

S-a sinucis din dragoste

Trupul lui Tamaş Ion Gabriel (foto), deveanul dat dispărut de o săptămână, a fost descoperit duminică după-masă, plutind pe apele...

Închide