„Monica, vino acasă!”

14 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Emil Danci (8)

Nicolle Ebner

 Liderul PNŢ-CD Hunedoara, Emil Danci (foto), este de părere că ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Ridzi, a fost păcălită de liderii PDL cu privire la lipsa repercursiunilor în cazul „2 Mai”. Danci consideră că viaţa politică a ministrului hunedorean este compromisă, având acelaşi parcurs ca al Monei Muscă.

 Două Mone, acelaşi destin politic  
Din păcate, mai spune preşedintele filialei judeţene a PNŢ-CD Hunedoara, scandalul în care este implicat ministrul Monica Iacob Ridzi – acuzat de delapidare şi abuz – îi condamnă pe toţi politicienii din generaţia ei, trăgând un semnal de alarmă că tinerii nu vor reuşi în politică. Printr-o scrisoare deschisă adresată ministrului, preşedintele PNŢ-CD Hunedoara o îndeamnă pe Monica Ridzi, pe un ton ironic, să dea dovadă de curaj, şi să-şi dea demisia. „Ai crezut că te poţi prinde în această horă a risipirii banului public, împotriva bunului simţ, aşa cum ai făcut în Postul Sfintelor Paşti, la Petroşani, când ai dansat cu viitorul (actualul) primar al municipiului în campania electorală (…) e păcat că imaginea Văii Jiului şi a judeţului Hunedoara este afectată negativ, din nou, de prestaţia ta ca ministru, după ce ani de-a rândul am plătit toţi descinderile minerilor la Bucureşti (…) Aşa că, dacă ţi-a rămas o fărâmă de onoare, pleacă de la minister cât mai repede şi vino acasă, unde vei putea, în anii următori, să te plimbi cu telegondola în Parâng, în linişte! (…)”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de liderul ţărăniştilor hunedoreni.

 „E da, sau E ba?”
Tonul ironic al scrisorii se menţine până la sfârşit, Danci făcând trimitere la cauza reală a „păcălelii”, EBA, fiica preşedintelui. „Demisia ta e un act de curaj. Dacă vrei, poţi! Ai ocazia să «iei atitudine»! Aşteptăm răspunsul tău, e da sau poate E ba?”, încheie Emil Danci scrisoarea pe care o va trimite Monicăi Ridzi pe adresa de mail a ministerului Tineretului şi Sportului.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mitu spune:

    Monica Iacob Ritzi stia foarte bine in ce se baga sau in ce o baga Basescu asa ca n-o mai “plangeti ” atata , ca are grija marinarul de ea . O sa demisioneze , PD-L o sa “arate ” verticalitate si impartialitate fata de abuzuri si ilegalitati chiar de sunt comise de ministrii sai , Basescu va intra “cu fruntea sus” in Campania din toamna ,si romanii vor uita repede de ea caci vor avea “serviciile” fidele presedintelui , grija , sa puna rapid “pe tapet” un scandal ce va acoperi prin amploare cazul “Ritzi” . Asa ca mai bine “fi-ti cu “ochii-n patru” ca sa descoperiti din vreme ce scandal “monstru” se pregateste !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Consultatii gratuite pentru computere „bolnave”

Ieri, devenii au avut şansa să primească, din partea „doctorilor” Computer Troubleshooters, o consultaţie IT gratuită pentru computerele lor.

Droguri la festivalul de muzicã electronicã

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, au desfăşurat în zilele trecute o acţiune pe linia combaterii...

Intoxicaţi cu ciuperci

Patru persoane din Valea Jiului au fost internate în Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce au mâncat ciupercile pe...

Închide