Politica si administratie

„Monica, vino acasă!”

05 Emil Danci (8)

Nicolle Ebner

 Liderul PNŢ-CD Hunedoara, Emil Danci (foto), este de părere că ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Ridzi, a fost păcălită de liderii PDL cu privire la lipsa repercursiunilor în cazul „2 Mai”. Danci consideră că viaţa politică a ministrului hunedorean este compromisă, având acelaşi parcurs ca al Monei Muscă.

 Două Mone, acelaşi destin politic  
Din păcate, mai spune preşedintele filialei judeţene a PNŢ-CD Hunedoara, scandalul în care este implicat ministrul Monica Iacob Ridzi – acuzat de delapidare şi abuz – îi condamnă pe toţi politicienii din generaţia ei, trăgând un semnal de alarmă că tinerii nu vor reuşi în politică. Printr-o scrisoare deschisă adresată ministrului, preşedintele PNŢ-CD Hunedoara o îndeamnă pe Monica Ridzi, pe un ton ironic, să dea dovadă de curaj, şi să-şi dea demisia. „Ai crezut că te poţi prinde în această horă a risipirii banului public, împotriva bunului simţ, aşa cum ai făcut în Postul Sfintelor Paşti, la Petroşani, când ai dansat cu viitorul (actualul) primar al municipiului în campania electorală (…) e păcat că imaginea Văii Jiului şi a judeţului Hunedoara este afectată negativ, din nou, de prestaţia ta ca ministru, după ce ani de-a rândul am plătit toţi descinderile minerilor la Bucureşti (…) Aşa că, dacă ţi-a rămas o fărâmă de onoare, pleacă de la minister cât mai repede şi vino acasă, unde vei putea, în anii următori, să te plimbi cu telegondola în Parâng, în linişte! (…)”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de liderul ţărăniştilor hunedoreni.

 „E da, sau E ba?”
Tonul ironic al scrisorii se menţine până la sfârşit, Danci făcând trimitere la cauza reală a „păcălelii”, EBA, fiica preşedintelui. „Demisia ta e un act de curaj. Dacă vrei, poţi! Ai ocazia să «iei atitudine»! Aşteptăm răspunsul tău, e da sau poate E ba?”, încheie Emil Danci scrisoarea pe care o va trimite Monicăi Ridzi pe adresa de mail a ministerului Tineretului şi Sportului.

One thought on “„Monica, vino acasă!”

  • Monica Iacob Ritzi stia foarte bine in ce se baga sau in ce o baga Basescu asa ca n-o mai „plangeti ” atata , ca are grija marinarul de ea . O sa demisioneze , PD-L o sa „arate ” verticalitate si impartialitate fata de abuzuri si ilegalitati chiar de sunt comise de ministrii sai , Basescu va intra „cu fruntea sus” in Campania din toamna ,si romanii vor uita repede de ea caci vor avea „serviciile” fidele presedintelui , grija , sa puna rapid „pe tapet” un scandal ce va acoperi prin amploare cazul „Ritzi” . Asa ca mai bine „fi-ti cu „ochii-n patru” ca sa descoperiti din vreme ce scandal „monstru” se pregateste !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura