Eveniment

„Mărgan”, aproape de prescrierea pedepsei

Livia Botici

În data de 23 aprilie 2010, pe rolul instanţei de la Judecătoria Deva, a intrat un dosar pe numele lui Cornel Crâznic (foto), având drept cauză o contestaţie la executare sau, mai exact, o cerere de constatare a prescripţiei executării pedepsei. Asta înseamnă că, în termeni populari, pedeapsa la care a fost condamnat acesta ”a expirat” şi nu mai poate avea urmări.

Judecată peste o lună

Termenul la care judecătorii vor lua în discuţie această cauză a fost stabilit pentru data de 25 mai. Atunci, magistraţii vor decide dacă pedeapsa aplicată lui Cornel Crâznic, în anul 2002, a ajuns la termenul de prescripţie sau încă mai poate avea urmări. Cererea de constatare a prescripţiei executării pedepsei a fost făcută de Biroul de Executări Penale din cadrul Judecătoriei Deva, care s-a autosesizat, conform atribuţiilor sale, privitor la acest caz.

Urmărit general

Cornel Crâznic, poreclit „Mărgan”, este unul dintre cei peste 40 de hunedoreni daţi în urmărire generală, pentru faptul că se sustrag de la executarea unor sentinţe cu închisoarea, date de instanţele româneşti. Din anul 2002, atunci când grupul infracţional, condus de „Mărgan”, a fost destructurat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, cu ocazia cercetărilor făcute în dosarul „Comorile Dacice”, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă. Tot în aceeaşi perioadă, „Mărgan” a dispărut din peisajul interlop al Devei, existând informaţii că s-ar afla pe teritoriul Spaniei. Dacă în data de 25 mai, judecătorii vor decide prescrierea pedepsei, Cornel Crâznic se poate întoarce în România liniştit, pentru că nu va mai plăti pentru fapta sa.

7 comentarii la „„Mărgan”, aproape de prescrierea pedepsei

  • asa sper sa nu nu vad vreu comentariu naspa despre nasul meu ca am sa ma intorc in rominia si ati puso bravo lui ca a putut sa faca ce a facut fiecare sa fi fost in locul lui la fel facea deci sa nu aud ceva rau despre el sper cinste tie cornel si mai ceva cine a zis xca este in spania a fost un idiot si un turnator dar va avea de tras pentru ce a zis pt ca nici nu este sigur ca ii in spania ca nu este acolo ii o vrajeala va mintit. cornel bravo tie ca te descurci tineo tot asa. nepotu.

  • MARGAN! ESTE O LEGENDA VIE,CARE SE VA INTOARCE IN CURIND ACASA CA I SE PRESCRIE FAPTELE,SI VA JUDECA PE MULTI POVESTITORI,CARE IL VB IN SPATE,NU AVETI CEI FACE E PREA JMECHER OMU PT VOI,SI VA ARDE IN BUCI SI VA DA TEME DE CASE,FRAERILOR,ATI CREZUT CA STA O VIATA PE GOANA,VATI INSELAT,ARE SINGE PE INSTALATIE DE NU ARE NIMENI PRIN JUDET! LUATIVA FUSTITE PE VOI FETELOR,VINE TATA VOSTRU ACASA.

  • o dulceata de baiat care lam cunoscut in urma cu 6 luni.un caracter iesit din comul.capul sus fratemiu si nu apleca urechia la mascaricii care barfesc.te saluta fratele tau care lai cunoscut la poarta discotecii unde lucrai.ai prieteni care te apreciaza si te respecta in sudul tarii (tataia)cu tot respectul te salut si capul sus.

  • CATA ADMIRATIE AVETI PT UN INFRACTOR SI ANALFABET ! MARE JMEKERIE UN COCALAR CA TOTI ALTI ! DAR CEI DE MAI SUS ‘LINGAI ‘ SE DAU SI EU BINE PE LANGA ASTIA CU BANI CA POATE LE ARUNCA SI LOR UN OS

  • Smekerii nu merg la puscarie Sperma de cocos!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura