„M-au bătut poliţiştii!”

02 jandarmi-bi-5

Dan Terteci

Un tânăr hunedorean de 15 ani îi acuză pe poliţişti că l-au bătut cu bestialitate. Asta, după ce oamenii legii l-au confundat cu bărbatul care a jefuit o benzinărie în urmă cu două săptămâni. Tânărul agresat are ficatul rupt, a fost operat la Spitalul Judeţean din Deva, unde se află internat. Poliţiştii spun însă, că victima s-a autoaccidentat, când a sărit un gard. Ei afirmă că băiatul a rupt-o la fugă în momentul în care a fost somat să se oprească şi au tras două focuri de avertisment în aer.

Erau în civil, în maşină cu geamuri fumurii    
Băiatul se afla în urmă cu două seri pe o stradă din Ilia. El spune că la un moment dat, a oprit lângă el o maşină cu geamuri fumurii, din care au coborât câţiva bărbaţi, care i-au cerut să se oprească. Tânărul s-a speriat, pentru că bărbaţii nu purtau uniformă de poliţişti. A crezut că vor să îl răpească, aşa că a rupt-o la fugă. A fugit şi a sărit un gard într-o gospodărie. Proprietarul casei afirmă că s-a trezit cu băiatul în casă în toiul nopţii, aşa că l-a scos afară şi l-a predat poliţiştilor. Copilul a fost operat şi este acum internat la Spitalul de urgenţă din Deva.

A început ancheta internă     
Oamenii legii susţin că băiatul nu s-a oprit la somaţie. Poliţiştii au crezut că au de-a face cu bărbatul care a jefuit o benzinărie şi a fugit cu 15.000 de lei. Deşi încă n-au făcut-o, părinţii tânărului spun că vor depune plângere împotriva poliţiştilor la parchet. Până atunci însă, conducerea IPJ Hunedoara s-a autosesizat, în urma interpelărilor presei şi a demarat o anchetă internă în acest caz. 
Cu o săptămână în urmă, tatăl şi fratele bărbatului care a jefuit benzinăria susţin că au fost bătuţi fără milă de poliţişti, ca să spună unde se ascunde suspectul. Şi ei au ajuns la urgenţa spitalului din Deva.

8 comentarii la „„M-au bătut poliţiştii!”

 • 1 septembrie 2009 la 8:17
  Permalink

  Nu mai copiaţi stirile din Hunedoreanul.

 • 1 septembrie 2009 la 9:16
  Permalink

  Care Hunedoreanul? Mai exista Hunedoreanul? Doar aia au disparut de pe piata. Daca te referi la editia on-line, fi sigur ca aia copiaza stirile de aici.

 • 1 septembrie 2009 la 9:48
  Permalink

  Natura job-ului pe care il am ma obliga ca in fiecare dimineata sa citesc toata presa din judet…din pacate si Mesagerul…PT UN ALT DEVEAN va pot asigura ca exista „Ziarul Hunedoreanului” pe piata si il citesc cu placere fata de alte publicatii pentru simplul fapt ca stiu ca nu este aservit niciunui partid politic iar stirile sunt in general corecte si bine puse la punct ( Spre deosebire de asa zisul TEST al Mesagerului postat pe prima pagina a ziarului) Doamne fereste ca sunt socata si acum…nu atat de articol cat de Editorialul d-lui Lepadatu pt care mai am o vorba din popor ” Daca taceai filosof ramaneai”

 • 1 septembrie 2009 la 14:41
  Permalink

  Draga imparateasa esti o proasta

 • 1 septembrie 2009 la 14:42
  Permalink

  Si apropo alegeti alt job ca de asta nu esti buna de nimic

 • 1 septembrie 2009 la 21:31
  Permalink

  nici nu ati catadicsit sa mai adugati ceva la stirea din Hunedoreanul. Ati copiatul pur si simplu.

  sau o sa ne sui ca si asta a fost doar un test

 • 2 septembrie 2009 la 8:24
  Permalink

  Ma bucur nespus ca i-am ofticat pe unii…Didi draga stiu ca lucrezi pentru ei dar nu te oftica asa tare.

 • 2 septembrie 2009 la 9:14
  Permalink

  Ma bucur ca nu m-am inselat cand am spus ca esti asa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare