Politica si administratie

„Fabricat în Hunedoara”

05 Victor Leu2581

Nicolle Ebner

Consilierul judeţean PRM Victor Leu (foto) şi-a propus să susţină activitatea micilor producători autohtoni în domeniile agricol şi alimentar, iar pentru asigurarea unui cadru legal şi sigur, intenţionează să depună un proiect de hotărâre, la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Iniţiative economice…

Proiectul „Produs în Hunedoara” se vrea un sprijin pentru micii producători, astfel încât „rodul muncii” acestora să se vândă cât mai bine şi în cât mai multe zone ale ţării. „Ar trebui să aplicăm principiul potrivit căruia e nevoie să consumăm, în primul rând ceea ce producem în judeţ. Astfel, contribuim la supravieţuirea producătorilor noştri, limitând deopotrivă fenomenul falimentelor şi a şomajului în judeţ. Trebuie să-i ajutăm pe cei din agricultură şi industria alimentară să producă şi să-şi vândă mai bine propriile produse, iar în acest sens, voi elabora un proiect de hotărâre, pe care-l voi depune la Consiliul Judeţean Hunedoara. Trebuie să ne implicăm, astfel încât, să vedem ce putem face pentru ca produsele noastre să devină un brand al judeţului Hunedoara”, a declarat consilierul Victor Leu, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit sursei mai sus citate, în perioada imediat următoare, va fi organizată o întâlnire cu toţi producătorii din judeţ, pentru a fi identificate problemele cu care se confruntă şi stabilirea punctuală a sprijinului de care au nevoie.

… şi sociale

Nu este singura iniţiativă a consilierului PRM în viaţa economică şi socială a hunedorenilor. De curând, în urma unui parteneriat de colaborare, încheiat între Clubul „Constructorul” (bază sportivă ce aparţine ICSH-societate condusă de Victor Leu) şi Partida Romilor din Hunedoara, 30 de etnici romi, cu vârstele cuprinse între 15 şi 25 de ani, şi-au făcut echipă de fotbal, pregătindu-se să intre în circuitul competiţional. „Este una dintre modalităţile prin care încercăm să-i facem să se integreze în societate”, a menţionat Victor Leu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura