Actualitate

„E vremea ca Vladu sã plãteascã!”

02 X 1 Mircia Muntean  9864

Nicolle Ebner

„Tunul imobiliar” în cazul terenului de pe Dealul Paiului din Deva s-a dovedit a fi doar un război politic declanşat de fostul prefect PDL, Cristian Vladu. Procurorii DNA au constatat că „artizanii” acuzaţi de Vladu că au „uşurat” domeniul public din Deva de vreo 12 hectare de teren în valoare de câteva milioane de euro, sunt nevinovaţi. Acum, consilierii locali, primarul şi viceprimarul găsiţi nevinovaţi îl dau în judecată pe Vladu, pentru denunţ calomnios, dar şi pentru recuperarea cheltuielilor din timpul cercetărilor.

„Acţiune premeditată şi plină de răutate”
Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, este de părere că sesizarea fostului prefect Cristian Vladu a fost o acţiune premeditată şi plină de răutate, care s-a întors împotriva lui. „Îl vom acţiona în judecată pentru denunţ calomnios. Să sufere şi dumnealui, aşa cum au suferit consilierii puşi pe drumuri degeaba şi familiile lor. Să plătească despăgubiri pentru sutele de pagini de declaraţii, pentru benzina consumată, avocaţi, stres şi timpul pierdut. Toate acestea, pentru aberaţiile şi prostiile unei persoane cu mari probleme psihice, aflată în fruntea judeţului, chiar şi pentru puţin timp”, declară Mircia Muntean. „Nu ştiu cât au cheltuit colegii mei, dar eu îi voi cere fostului prefect Vladu 1.000 de lei cheltuieli de judecată, pentru că DNA a demonstrat că sunt nevinovat. Am plătit avocat-că aşa mi-au recomandat procurorii, după ce din martor am devenit învinuit. Plus zilele de învoire de la firmă şi benzina consumată pentru deplasările la DNA Alba Iulia”, confirmă declaraţia primarului, şi consilierul PNL, Sandu Borbeanu.

Vă reamintim că…
…primarul Mircia Muntean, vicele Florin Oancea, 17 consilieri locali din Deva, doi consilieri din mandatul trecut şi fostul prefect Dan Aurel Pricăjan au „făcut cărare” la DNA Alba-Iulia, în dublă calitate de martori şi apoi de învinuiţi, în dosarul „Dealul Paiului”, din cauza unei HCL adoptată în 2006. Atunci, CL Deva a decis să vândă 12,2 ha de teren aflat pe Dealul Paiului. Cristian Vladu, încă prefect la acea vreme, a cerut CL Deva revocarea hotărârii privind vânzarea terenului, pe motiv că acesta a fost subevaluat, însă aleşii şi-au menţinut decizia. Vladu nu s-a lăsat şi a atacat hotărârea în contencios administrativ, însă şi Tribunalul Hunedoara i-a respins solicitarea, ca nejustificată, dând câştig de cauză CL Deva. Vladu nu s-a lăsat şi i-a pârât pe aleşii locali la DNA pentru acelaşi motiv: vânzarea unui teren la preţ subevaluat. Astfel, Vladu a pierdut pe toate fronturile. DNA i-a găsit nevinovaţi pe toţi aleşii locali, inclusiv pe fostul prefect Pricăjan. Acum, „victimele” lui Vladu sunt decise să-l facă să plătească pentru cei trei ani de procese, pentru o idee fixă.

2 comentarii la „„E vremea ca Vladu sã plãteascã!”

  • Nicolle, mai respira:-)
    Chiar nu va e rusine cu articolele astea?
    Tineti sageata sus:-)

  • Tov. Vladu e cam dus mai baieti portocalii. Oare nu v-ati gandit de ce PD-L nu i-a mai dat nici o functie ??? Ca omu’ visa la fel si fel de functii de la secretar de stat in Guvern pana la vreo directie judeteana. Mai nou s-a gandit ca poate o sa lucreze chiar cu cei pe care-i taraste la DNA si o sa devina vice la Consiliul Judetean.
    Pana la urma nici macar firma nu a fost in stare sa-si faca si s-a milogit de unu’ altu’ sa-l angajeze. Mai nou cica vinde antivirusi la kil pe la institutiile pe unde poate si el …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura