„Constituţia şi unitatea statului român sunt de neatins”

14 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

 05 geoana

 Sorina Popa

„Sunt lucruri care ne-au făcut să supravieţuim pe aceste meleaguri, deoarece vremurile au fost grele pentru noi, românii. Dar, întotdeauna am ştiu să ne unim, să strângem rândurile. Întotdeauna, la greu, ne-am adus aminte de Dumnezeu şi de credinţa noastră strămoşească”, a declarat Mircea Geoană, la Ţebea.

„Trebuie să fim uniţi”
Liderul PSD a afirmat la manifestările de la Ţebea că sunt patru lucruri fundamentale care ne menţin, pe noi, românii. Este vorba de unitate, demnitate, patriotismul luminat şi credinţa în Dumnezeu. „Aici, purtăm culori politice diferite. În aceste momente, însă o singură culoare şi un singur simbol trebuie să ne ţină împreună – tricolorul sfânt al naţiunii române. Toată lumea aşteaptă răspunsul la criza economică. La Ţebea, am venit cu responsabilitate şi demnitate. În politică şi democraţie sunt multe lucruri negociabile, dar un singur lucru nu este negociabil – Constituţia ţării. Unitatea ţării şi Constituţia sunt de neatins“, a spus Mircea Geoană în cuvântul său de la mormântul lui Avram Iancu. „Trece şi campania, vă spun de pe acum cine câştigă, dar la anul o vom sărbători împreună“, a încheiat el.
Mircea Geoană a fost prezent la Serbările Naţionale de la Ţebea, manifestare la care au participat peste 5.000 de persoane. După ceremoniile de depunere a coroanelor de flori şi parastasul de pomenire a lui Avram Iancu, liderul PSD s-a întâlnit cu membrii partidului şi simpatizanţii social-democraţilor, prezenţi la evenimentul de la Ţebea.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Scor umflat, pe final

Mureşul Deva a pierdut la un scor ruşinos, 0-3, partida disputată în deplasare în faţa echipei FC Bihor, deşi în...

Arbitrii lor, neputinţa noastră

„Cetate” a pierdut la un gol diferenţă, scor 33-34, meciul de acasă, cu Ştiinţa Baia Mare, după un joc modest,...

Ajutor pentru elevii din Haţeg

În cadrul unei acţiuni organizate de TNL Haţeg, în acest week-end, un număr de 25 de şcolari, din oraşul de...

Închide