Sport

„Am achitat toţi banii jucătorilor”

Sorina Popa

Faptul că FC Hunedoara nu a reuşit să promoveze a stârnit furia unora dintre suporteri, iar edilul şef al municipiului a fost socotit ţapul ispăşitor. Însă, mulţi nu cunosc adevărul, iar pentru ca lucrurile să iasă la lumină, primarul Ovidiu Hada (foto) a organizat ieri o conferinţă de presă, acum, când visul frumos s-a spulberat şi nu se mai poate influenţa parcursul echipei de pe Cerna.

Fond de rezervă

Astfel, primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada, a declarat în conferinţa de presă, că plăţile pentru echipa de fotbal a municipiului sunt toate la zi.

„Am fost învinuit, pe nedrept, de unii suporteri că, din cauză că nu i-am plătit pe fotbalişti, aceştia au fost nevoiţi să joace cu burţile goale. Nu e adevărat. Şi asta o pot demonstra prin facturile achitate către echipă. Am plătit peste 500.000 de lei sportivilor, iar dacă echipa promova, aveam un fond de rezervă aprobat de către consiliul local”, a declarat primarul Ovidiu Hada.

La rândul său, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Hunedoara, Gelu Simoc, a afirmat că „banii acordaţi de primărie fotbaliştilor şi echipei pot fi justificaţi cu documente. Cu toţii suntem corvinişti, mai corvinişti decât unii care se laudă că ajută echipa de fotbal a municipiului. Învinuirile aduse primarului sunt total incorecte. Primăria a achitat salariile jucătorilor la zi. Mai mult, sportivii care au avut opt meciuri integrale au beneficiat şi de prime, în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, am atras fonduri, sponsorizări, pentru ca această echipă să poată funcţiona. Mircea Lucescu ne-a ajutat cu peste 70.000 de lei, iar Ioan Andone cu 12.000 de lei, iar pentru aceste sume, există facturi trimise celor doi”, a spus Gelu Simoc.

Primarul Ovidiu Hada susţine că se va analiza situaţia petrecută cu echipa de fotbal a municipiului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura