EvenimentFlash

”Parfumat” cu pumnul în gură

Livia Botici

Un paznic de la un gater din Petroşani a ajuns în stare de inconştienţă la spital, după ce a fost bătut şi atacat cu spray lacrimogen de doi bărbaţi, pe care i-a surprins la furat în incinta societăţii la care lucra.

„Tun” de 10.000 lei

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii petroşăneni au fost alertaţi prin serviciul 112, că în incinta unei societăţi comerciale din Petroşani se află două persoane, care intenţionează să sustragă mai multe bunuri. Atunci când au ajuns la locul incidentului, oamenii legii l-au găsit pe paznic plin de sânge pe faţă, prăbuşit la pământ şi în stare de inconştienţă. Când şi-a revenit, acesta a declarat că a surprins doi indivizi, care încercau să fure mai multe bunuri din firmă. Pentru a nu fi prinşi, aceştia l-au atacat cu spray lacrimogen şi ca să se asigure că nu îi mai încurcă deloc, l-au lovit cu pumnii, până ce bărbatul a căzut la pământ. După ce au scăpat de inconvenient, tâlharii au sustras mai multe drujbe, flexuri, cablu şi motorină, toate în valoare de 9.600 lei, după care s-au făcut dispăruţi.

I-au prins a doua zi

Datorită indiciilor oferite de paznicul unităţii, poliţiştii au reuşit să creioneze portretele robot ale celor doi bărbaţi. În urma investigaţiilor întreprinse de oamenii legii în cartierele Colonie şi Aeroport din Petroşani, au fost prinşi Tiberius. M, de 21 de ani, din Petroşani şi Constantin S., de 25 de ani, din Uricani. Cei doi figurau în evidenţele poliţiştilor cu antecedente penale, nu demult timp, ieşind din închisoare. Bunurile furate au fost găsite de anchetatori în locuinţa unuia dintre făptaşi, paguba fiind recuperată în totalitate. Pe numele celor doi suspecţi au fost emise mandate de arestare pentru 29 de zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura