Actualitate

”Iubirometru”, amplasat în Piaţa Victoriei din Deva

Livia Botici

O inimă uriaşă a fost amplasată ieri, în Piaţa Victoriei din Deva. Aceasta are calitatea specială că, atunci când copilaşii o strâng în braţe, ea le arată cât de mult o iubesc ei pe mama lor. Prin doar o simplă îmbrăţişare a ”iubirometrului”, copiii sunt surprinşi de mesajele amuzante afişate pe un LCD, precum „O iubesc pe mama până la Lună şi înapoi”, „O iubesc pe mama până la urechea unei girafe”, „O iubesc pe mama ca pe jucăria de pluş cu care adorm” sau „O iubesc pe mama mult de tot, dar nu ştiu exact până unde…”.
„Iubirometrul“ Maggi a fost expus în premieră pe 27 februarie, în Parcul Cişmigiu din Capitală. Printre primii micuţi care l-au îmbrăţişat pentru a afla cât de mult îşi iubesc mamele, s-au numărat fiul Danielei Nane, Codrin, şi copiii Mihaelei Cernea, Leon şi Leia.

Încă trei zile în municipiu

Copilaşii din Deva sunt aşteptaţi de grandioasa inimă şi între 19 şi 21 martie, când aceasta va fi amplasată la hypermarketul Real. “Cu toţii am fost copii şi cu toţii ne amintim din povestirile părinţilor, de declaraţiile curate, directe şi simple pe care le făceam mamei când eram mici. Nu foloseam cuvinte mari, ci ne inspiram din realitatea care ne bucura existenţa la vremea acceea”, a spus Alina Dragomir, Senior Brand Manager Maggy.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura