Politica si administratie

“Trebuie sã rãmânem la putere”

05 Cazacu (8)

Nicolle Ebner

 În ciuda atitudinii colegilor din Coaliţie, care au transformat într-un calvar activitatea miniştrilor PSD, liderul social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu (foto), susţine că partidul său nu trebuie să plece de la guvernare.

Miniştrii să fie mai bătăioşi
Cazacu recunoaşte că, guvernarea alături de PDL este extrem de dificilă, dar pentru că ţara este într-o situaţie foarte grea din punct de vedere economic, consideră că o criză politică ar agrava mai mult situaţia românilor. “De aceea, susţin rămânerea noastră în guvern, pentru aplicarea programelor social-democrate de manieră să atenueze criza financiară a ţării şi asigurarea unei stabilităţi”, spune liderul social-democraţilor hunedoreni. Cazacu este conştient că ministerele PSD sunt cel mai grav afectate prin rectificări bugetare negative, fapt ce determină imposibilitatea aplicării strategiilor social-democrate.

One thought on ““Trebuie sã rãmânem la putere”

  • DATII IN FIECARE NUMAR BULINA NEAGRA LUI HADA PE CARE IL RIDICATI IN SLAVI.A TRECUT UN AN DE LA INSTALAREA LUI SI NICI UNA DIN PROMISIUNILE LUI INSOTITE DE ASIGURARILE ELEFANTULUI MIRCIA NU SUNT CONCRETIZATE.NU ATI RELATAT NIMIC DESPRE CONFERINTA DE PRESA DESPRE CORVINUL.EU INTELEG CA SUNTETI SUBIECTIVI DAR NICI ASA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.