Actualitate

“Sãptãmâna mediului tãu”

Nicolle Ebner

În judeţul Hunedoara, angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) ajutaţi de funcţionarii primăriilor şi elevi, vor strânge gunoaiele de pe malurile mai multor râuri. 


La strâns gunoaiele aruncate de alţii
Ministerul Mediului a declarat perioada 1–5 iunie 2009 «Săptămâna mediului tău», în care se vor desfăşura acţiuni de sensibilizare a opiniei publice pentru păstrarea unui mediu curat. SGA Hunedoara va efectua, în data de 4 iunie, o campanie de igienizare şi salubrizare a cursurilor de apă şi a lacurilor de acumulare din Cinciş -în zona barajului, Râul Cristur-pe porţiunea localităţii până la confluenţa cu Râul Cerna-, Râul Valea Sârbi (Bătrâna)- pe sectorul între confluenţa Râului Mureş cu Râul Valea Lungă-, şi Râul Galbena-între podurile ICIL, podul din centrul civic şi podul de pe centura oraşului.
La campania de strângere a gunoaielor şi resturilor menajere aruncate de localnici, turişti sau purtate de vânt, participă angajaţii SGA Hunedoara, în parteneriat cu administraţiile publice locale, unităţi şcolare, şi ong-uri din zonele stabilite.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura