Categories: Actualitate

Viorel Arion, un învingãtor pentru Primãria Hunedoara

Viorel Arion şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie, pentru câştigarea fotoliului de primar al municipiului Hunedoara din partea Uniunii Social Populare.
Arion este susţinut în lupta electorală de co-preşedintele USP Mircia Muntean, care este candidat la Consiliul Judeţean Hunedoara. Un alt nume greu care întregeşte această echipă puternică este Mihai Leu, care ocupă locul doi pe lista de consilieri locali, şi alături de care deputatul hunedorean doreşte să schimbe viaţa cetăţenilor din municipiul Hunedoara. Dacă Viorel Arion va fi ales primar în 10 iunie, Mihai Leu va putea obţine funcţia de viceprimar.

1 Mai, sărbătorit cu susţinătorii
Cu ocazia lansării candidaturii şi cu prilejul Zilei de 1 Mai, peste 1.000 de hunedoreni au ţinut să fie alături de Viorel Arion. Pentru că municipiul Hunedoara a fost cu adevărat un oraş muncitoresc, sute de tineri şi vârstnici, având în mâini  baloane şi steguleţe, au mărşăluit prin oraş în amintirea vremurilor de altădată. Hunedorenii, chiar dacă se simt neglijaţi de autorităţi, nu şi-au pierdut speranţa şi speră la un viitor mai bun pentru ei.

Proiecte pentru hunedoreni
Viorel Arion a venit în faţa hunedorenilor cu 12 proiecte concrete, dintre care cel mai important este realizarea unui parc industrial european, prin intermediul căruia vor fi create sute de locuri de muncă. Un pas concret în acest sens a fost făcut de Viorel Arion, care a reuşit să convingă cea mai mare corporaţie chineză din domeniul telecomunicaţiilor să investească în municipiul Hunedoara. Reprezentanţii diviziei româneşti au declarat că vor renunţa la o investiţie în judeţul Constanţa, în favoarea dezvoltării unor proiecte de succes în municipiul Hunedoara, prin care se vor crea sute de locuri de muncă pentru hunedoreni. Un alt proiect important este înfiinţarea unui complex multifuncţiona pentru pensionari, unde aceştia să poată primi asistenţă medicală, dar şi în interiorul căruia să îşi poată petrece timpul alături de prieteni. Viorel Arion a găsit soluţii şi în privinţa câinilor comunitari, o altă problemă majoră a Hunedoarei. Nici tinerii nu au fost uitaţi. Pentru aceştia, Viorel Arion spune că va investi în reabilitarea parcurilor, în crearea unui ştrand modern, a unui patinoar şi a unei zone de promenadă.

MesagerulHunedorean

View Comments

 • Ce proiecte?...de cateva zile Arion a trecut in opozitie!...Proiectele pot fi realizate doar de dr. Bende...nu trebuie sa uitam ca acum el are sustinerea noului guvern!

 • Arioane lasa-ne! Du-te la parlament ....si acolo mai ai doar cateva luni de stat....ai avut timp 8 ani de zile sa faci ceva ptr. oras...PA!

 • Eu chiar cred ca merita!!! Hada nu a facut nimic, Arion stie mai multe ca doar vine din parlament. Noi mergem pe mana lui!!

 • ieri casa scari din blocul in care locuiesc in Hunedoara pe strada Avram Iancu s-a umplut de plicuri prin care acest individ isi face campanie electorala.
  are vreo 10 propuneri din care din pct meu de vedre maxim 1 poate fi realizate cea cu parcurile pt copii.
  din cate stiu eu campania inca nu a inceput, deci este ilegal ceea ce face dansul
  si inca ceva cum va realiza dansul veea ce si a propus atat timp cat se afla in opoziati, caci cand a fost la putere nu a facut nimic pt oras, sau va trece la pnl asemeni altui ilustru necunoscut senator paran dorin?

 • DISPERARE MARE LA ARION!!!!!!!!!!!!DUPA 8 ANI DE TRECERE DE LA P.N.L. LA P.D.L. A RAMAS PE LINGA TREN...DE UNDE ISI VA MAI ALIMENTA FIRMELE PE CARE LE ARE???????? A MAI RAMAS O POSIBILITATE: PRIMARIA HUNEDOAREI! DAR NU-L VOM VOTA!!!!!!!!

 • e interesant cum de nu sia dat demisia din parlament ,ca sa poti candida pe o alta functie publica la stat trebuie sa nu mai fi ocupat alta functie in paralel ,deci bani sunt multi de se face greva tacerii din partea celor care au verificat candidatura ?

 • HADA va fi din nou primar.. hunedoara arata mai curata si cartierele asflatate si 9 bulevarde facute noi.La Hunedoara trebuie continuitate sa poata sa isi continuie proiectele europene de 143 milioane euro.Hada va iesi din nou primar.ca USL va castiga alegerile presidentiale iar Hada va intra din nou in pnl.. iar biroul judetian pnl se va muta la hunedoara nu la deva.. si molot va iesi din politica.

 • SE pare ca UNPR-ul a batut palma cu USL-ul ! Acum, cine il mai sustine pe ARION ? Nu avem nevoie de PRIMAR traseist !Vrem in primul rind un gospodar pentru HUNEDOARA

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

17 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

17 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

17 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

17 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

17 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago