Vetuţa Stănescu, numită secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

Sorina Popa

Vetuţa Stănescu (foto) a fost numită, ieri, de către premierul României, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Imediat după ce ordinul respectiv va apărea în Monitorul Oficial, aceasta îşi poate prelua postul.
În aceste condiţii, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va trebui să fie numit la comandă un alt conducător, dintre angajaţii de aici. Noul secretar de stat are la dispoziţie 15 zile ca să-şi clarifice situaţia, având în vedere că este funcţionar public şi a deţinut până azi funcţia de director-preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Hunedoara.
„Este onorant pentru mine, pentru că m-au recomandat colegii pentru acest post şi că premierul Ludovic Orban a acceptat propunerea organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Mă alătur echipei de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Le mulţumesc colegilor mei din partid. Consider că împreună putem face lucruri bune atât pentru judeţul Hunedoara, cât şi pentru fiecare comunitate din această ţară“, a declarat Vetuţa Stănescu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago