Categories: Ultima Ora

USP Hunedoara și-a lansat candidații

 

Uniunea Social Populară (USP) din judeţul Hunedoara și-a lansat astăzi,   duminică, 29 aprilie, la Casa de Cultură din Deva, candidații la funcțiile de primari din cele 69 de localităţi  hunedorene. Lansarea a fost făcută în prezenţa ministrului Apărării Naţionale Gabriel Oprea şi a foştilor miniştri Anca Boagiu şi Marian Sârbu.

Firește că în prim-planul manifestării s-au aflat Mircia Muntean şi Dorin Gligor, candidații pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, respectiv primar al municipiului Deva.  În declarațiile lor, Mircia Muntean şi Dorin Gligor, le-au reamintit celor prezenți la această acțiune motivul pentru care victoria în alegerile locale din data de 10 iunie este absolut necesară.

          “Judeţul Hunedoara nu se regăseşte în USL. Din dorinţa de a stabiliza bugetul şi economia naţională, noi  ne-am erodat imaginea, dar ei, cei care conduc judeţul,  trebuie să plătească pentru ce au făcut în judeţul Hunedoara, iar electoratul îi va taxa. Am construit această Uniune Social Populară pentru a reda Hunedoara hunedorenilor. Hunedorenii  merită această şansă, cum merită o politică în care politicienii să fie lângă cetăţeni. Voinţa noastră de a câştiga alegerile în judeţul Hunedoara este evidentă.”, a declarat domnul Dorin Gligor, candidatul USP pentru Primăria Deva.

Candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircia Muntean, a subliniat că lupta electorală a început încă din urmă cu doi ani.

          “Bătălia a început demult, de acum doi ani. Trebuie să mulţumesc acelor feţe deschise care mi-au spus peste tot că trebuie să-l învingem pe Mircea Ioan Moloţ.  Au încercat să mă înlăture, inclusiv prin cuvintele pe care, nu o dată le-aţi auzit la televizor, spuse foarte clar de « bunul meu prieten » domnul Ruşanu: « omorâţi mistreţul, că dacă nu îl omorâţi trece cu dumneavostră prin sârmă ghimpată şi rămân numa’ bucăţele din dumneavoastră… ».  Dacă m-au omorât sau nu, trageţi dumneavoastră concluzia. Mulţumesc colegilor din PDL care au pus umărul la proiectele din municipiul Deva. Şi le-am  arătat celorlalţi că, dacă am pierdut 11 consilieri, am câştigat 10, dar mai buni.”, a declarat Mircia Muntean, candidatul USP pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.

     Cei doi candidați ai USP şi-au exprimat, totodată, convingerea că rezultatul alegerilor din 10 iunie, spre deosebire de cel din urmă cu patru ani, va fi unul favorabil.

 

MesagerulHunedorean

View Comments

  • SUCCES DEPLIN IN ALEGERI LUI MIRCIA SI LUI DORIN,PRECUM SI ECHIPELOR DE CONSILIERI!
    DUMNEZEU SA FIE CU VOI SI CU JUDETUL HUNEDOARA!

  • Noi alegatorii din Orastie te votam Mircia Muntean, ai facut multe lucruri bune in Deva si credem ca vei face cu siguranta in tot judetul Hunedoara dupa 10 Iunie cand vei castiga presedentia CH.

  • Locuiesc pe strada Nicolae Titulescu in Orastie ,toti cei de pe strada noastra votam cu MIRCIA MUNTEAN ,nu mai il vrem be baronul hot Molot sa mai fie sef la CJH sa plece la oile lui.

  • Mircia Muntean nu te lasa in Lupeni te vom vota ,nu mai votam turnatori la securitate cum sunt Razmerita si Molot.

  • VOTAM OMUL MIRCIA MUNTEAN, NU NE INTERESEAZA PARTIDUL IN TOATE PARTIDELE SUNT OAMENI BUNI SI SUNT SI NEMERNICI CUM ESTE BANDITUL MIRCEA MOLOT,NU MAI VOTAM O SIGLA , VOTAM UN OM CARE TREBUIE SA CONDUCA JUDETUL SPRE DEZVOLTARE CUM ESTE MIRCIA MUNTEAN ,NU SA-L TINA IN STAGNARE CUM ESTE MIRCEA MOLOT.

  • Noi colaboratorii ,informatorii ,rezidenti securitati il votam pe colegul nostru ,Mircea Ioan Molot ,nume de cod Panturu , pace si securitate.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

o oră ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

o oră ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

o oră ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

o oră ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

o oră ago

Dat dispărut, găsit spânzurat

Tânărul din Petroșani, dispărut după sărbătorile pascale, a fost găsit, ieri, spânzurat. Cosmin (foto) a…

o oră ago