La Deva, s-a constituit Uniunea Social Popularã

Sorina Popa

Ieri, liderii PDL, UNPR şi PNŢCD din judeţ au semnat, în premieră pe ţară, protocolul de formare a Uniunii Social Populare. Această uniune electorală va funcţiona până pe 11 iunie 2012. Actul a fost semnat de Dorin Gligor – preşedinte PDL Hunedoara, Mircia Muntean – vicepreşedinte UNPR şi Florin Muţiu – preşedinte PNŢCD Hunedoara.

Trei partide sub o singură siglă
„Această construcţie politică, USP, are la bază cei 19 primari ai PDL aflaţi acum în funcţie. Pe ei se bazează structura Uniunii, ei sunt pilonii acestei construcţii. Cu o singură excepţie – Orăştie – unde actualul primar nu va candida şi, ca atare, vom merge cu un alt candidat,  cei  19 rămân candidaţii noştri, ai PDL, la alegerile locale. Au mai rămas, aşadar, 50 de localităţi (n.r. 40 – PDL, 10 – UNPR, unde USP a avut datoria de a găsi cei mai buni oameni care vor candida pentru funcţia de primar. Suntem o echipă, construim împreună şi vom câştiga alegerile locale în judeţul Hunedoara. La preşedinţia Consiliului Judeţean, mergem cu Mircia Muntean candidat”, a declarat Dorin Gligor, liderul judeţean al PDL Hunedoara.
Cele trei formaţiuni politice judeţene vor participa împreună la alegerile locale sub sigla USP, iar însemnele acesteia sunt reprezentate de un copac cu o coroană de stele amplasate pe un fond verde. Fiecare partid îşi păstrează identitatea, inclusiv culorile şi siglele consacrate, la care vor reveni fiecare, după alegeri. La Consiliul Judeţean, lista de aleşi va fi 2 la 1, PDL-UNPR, iar la consiliile locale, unde PDL are candidat, proporţia este de 3 la 1, iar acolo unde UNPR desemnează candidaţii, proporţia este de 1 la 3.
De asemenea, acolo unde are organizaţii, şi PNŢCD vor nominaliza consilieri pe listele USP, Florin Muţiu, preşedintele PNŢCD Hunedoara, declarând că şi ţărăniştii vor încerca să-şi aducă o contribuţie cât mai mare la câştigarea alegerilor locale de către USP.

„Scoate Moloz-ul din judeţ”
La rândul său, Mircia Muntean, candidatul USP la preşedinţia Consiliului Judeţean, a declarat că „îi mulţumesc lui Dorin Gligor pentru sprijinul acordat. Nu mi-a fost uşor să renunţ la primărie şi să candidez pentru şefia CJ. Însă, sunt mulţumit că las devenilor un oraş în care s-au făcut multe investiţii. Sunt şi voi fi un învingător”. Cu prilejul constituirii USP, Mircia Muntean a venit şi cu un mesaj, pe care-l va prezenta hunedorenilor: „SCOATE MOLOZ-UL DIN JUDEŢ. HUNEDOARA MODERNĂ!”

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mult succes domnului presedinte PDL pe judet Dorin Gligor a fost si este alaturi de noi mineri dar se vede treaba ca acum in ultima perioada prietenul sau director la Termocentrala Mintia,Tiberiu Borca ataca mineritul vaii jiului cum facea rautaciosul de Cristian Vladu care a fost chiar criticat de Gligor pentru rautatile comise CNH-ului in aceea perioada.

  • Molot de la USL a scumpit apa in Valea Jiului iar pentru la anul vrea so scumpeasca iarasi.

  • Dumnezeu sa va ajute de salubrizati acest judet de molo(t)zurile, aciuate in toate domeniile de activitate importante !

  • sa ai succes mirciulica ,dar tare ma tem ca ai dat pasarea din mina pe ciora de pe gard, Molot e greu de invins ca are oi mai multe,multe si cornute......

  • Gligor,de ce va ascundeti sub alte denumiri si culori?In campanie sa nu uitati sa spuneti cat bine ati facut oamenilor cand ati taiat salariile,cind ati taiat alocatiile si pensiile amaratilor care vreti acum sa va voteze.

  • Alta "Marie" cu ace...lasi face-lift :botox,silicoane ,peruca.Natural,aceeasi pitipoanca a "poporului" (sanchi !).Alta clona procesata in distileria de la Cotroceni..

  • S-AU UNIT DERBEDEII POLITICI ? DUPA ALEGERI VOR MERGE TOT IMPREUNA. DAR CU CATUSE PENTRU TOT CE AU MAGARIILE CE LE-AU FACUT CACI ATUNCI NU VA MAI FI ACEST REGIM ODIOS SA-I PROTEJEZE. MAI ALES TRADATORUL MIRCIA MUNTEAN DE LA UNPR,PARTIDUL TRADATORILOR SI HOTILOR.

  • O SA VA FACA VARZA MOLOT LA ALEGERI. ABIA ASTEPT SA- VAD PE MIRCIA PIERZIND. MERITA DUPA TOATE PORCARIILE CE LE-A FACUT. EU NU-I DORESC EFECTIV RAUL. DAR M-AM SATURAT SA-L TOT AUD SI SA-L VAD CUM DEBITEAZA TOT FELUL DE IMBEDCILITATI SI DE ABERATII.

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago