Categories: Actualitate

Un trio de învingători: Mircia Muntean – Viorel Arion – Mihai Leu

Viorel Arion, candidatul USP la Primăria municipiului Hunedoara, şi-a lansat candidatura sâmbătă, 12 mai, la Facultatea de Inginerie, alături de întreaga echipă de profesionişti pregătiţi să preia din 10 iunie, frâiele Primăriei municipiului Hunedoara. La evenimentul de mare forţă, peste 300 de susţinători au ţinut să fie alături de cea mai bună echipă, care luptă pentru reconstrucţia Hunedoarei.

Cineva trebuie să înceapă să muncească

Mircia Muntean, candidatul USP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi Mihai Leu, viitorul city-manager al municipiului Hunedoara, întregesc echipa cu care Viorel Arion vine cu încredere şi mândrie în faţa hunedorenilor. Lansarea candidaturii lui Viorel Arion la primăria municipiului Hunedoara a fost una spectaculoasă şi nonconformistă. Cei trei şi-au făcut apariţia la eveniment îmbrăcaţi în salopete şi nu în costume, aşa cum se aştepta toată lumea. Mesajul acestora a fost unul cât se poate de simplu: a venit momentul să înceapă cineva să muncească cu adevărat pentru reconstrucţia Hunedoarei. De la eveniment nu au lipsit nici discursurile, la fel de spectaculoase ca şi apariţia celor trei.

Oricum ai privi, mai buni decât ceilalţi!

„Lăsăm trecutul şi ne bazăm pe viitor, oricum ai privi, suntem mai buni decât ceilalţi. Pentru o Hunedoară modernă, scoatem molozul din judeţ! Suntem o forţă şi de aceea, în data de 10 iunie, vă aştept cu şampania în faţa Primăriei municipiului Hunedoara. Vom fi învingători, vom câştiga Consiliul Judeţean, vom aduce Deva în fiecare din oraşele judeţului”, le-a declarat Mircia Muntean hunedorenilor prezenţi la manifestare.

O echipă pregătită să transforme oraşul

„În primul rând, sunt bucuros că fac parte din această echipă, văd ca suntem o echipă foarte mare, frumoasă, o echipă pregătită să facă ceva pentru Hunedoara. Sunt şi eu alături de Mircia Muntean şi Viorel Arion, fiindcă sunt convins că putem face împreună lucruri bune pentru Hunedoara. Mi-am dat seama că sunt oameni care vor schimba ceva atât în judeţ, cât şi în oraşul nostru. De aceea, vreau să ne mobilizăm şi să pornim toţi împreună să schimbăm faţa acestui oraş, care s-a distrus din păcate. Vreau ca până în 10 iunie, să muncim cât putem de mult, iar apoi, să sărbătorim împreună schimbarea”, a spus Mihai Leu, campionul care a făcut cunoscut numele Hunedoarei în întreaga lume.

„Îmi voi lua raniţa în spate şi voi pleca după investitori”

La rândul său, deputatul Viorel Arion a declarat: „În primele zile după ce îmi voi lua mandatul la primărie, îmi voi lua raniţa în spate şi voi pleca după investitori, pentru că Hunedoara are nevoie de locuri de muncă şi implicit, de investitori. Toţi cei care au guvernat această administraţie locală până acum au avut cuvântul de ordine demolare, e timpul să înlocuim a demola cu a construi. E timpul ca împreună cu această echipă puternică, să începem reconstrucţia Hunedoarei şi pentru acest lucru, îi am lângă mine pe Mircia Muntean, cel mai bun primar din ţară, dar şi pe Mihai Leu, cel mai iubit campion mondial din România. Şi pentru că am început deja să învăţ câte ceva de la prietenul meu Mircia Muntean, voi încheia scurtul meu discurs cu câteva versuri care îmi aparţin: ”

Când eram copil, mic şi neumblat,
Mă uitam uimit către combinat.
Fumul izbucnea, roşu din furnale,
Fonta şi oţelul fremătau în oale.

Astăzi, doar molozul a rămas. Atât!
Şi oraşul este ca un vis urât.
Peste groapa hâdă şi de moloz plină,
Vom aduce mâine-o rază de lumină.

Nu voi fi primarul veşnic în vacanţă,
Ci voi fi primarul denumit SPERANŢĂ.
Priviţi-ne bine şi reţineţi clipa
Pentru Hunedoara, NOI SUNTEM ECHIPA! ”

În data de 10 iunie, vor avea loc alegerile locale pentru desemnarea celor care în următorii patru ani vor conduce administraţiile locale şi judeţene. Candidatul USP la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, adevăratul Mircia Muntean, se află pe poziţia numărul doi pe buletinele de vot. Candidatul USP la Primăria municipiului Hunedoara, Viorel Arion, se situează pe prima poziţie pe buletinele de vot. (A. Năstase)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bre nea Arioane, ce ai facut matale in 8 ani cat ai mancat banii poporului ? Acu ai prins curaj ? Mai vrei ciolan!

  • Arioanee, lasa-ne!!!!...nu ai destule contracte cu statul? ...mai vrei si la primarie altele?
    Pune-ti pofta in cui.

  • Nu cred ca doar un fum scos la inceperea campaniei poate garanta ca o echipa va face lucruri atat de marete,profilul si istoricul celor 3 nu confirma(chiar daca la Leu ar confirma pe plan sportiv,dar administratia este altceva,si din punct de vedere politic prestatia cred ca lasa de dorit).
    Cred ca veti fi o echipa puternic pierzatoare.

  • Arion stie ce este administratia. Dr. Bende stie ce este medicina. Iar alaturi de MIRCIA MUNTEAN Hunedoara va arata ca DEVA.
    Votati hunedoreni echipa USP.

  • Votam o echipa invingatoare Mircia Muntean presedinte al CJH si Arion ,Leu la primarie.

  • De unde stie ARION ce inseamna administratia? Cind a administrat el ceva? La BUCURESTI a fost un simplu executant al ordinelor de partid: la inceput PNL, apoi PDL........acum in ce barca va mai sari? Doctorul BENDE a administrat un spital in vremuri foarte tulburi , cind SPITALUL HUNEDOARA risca sa ajunga un simplu spital orasenesc! DAR DOMNUL DOCTOR A LUPTAT CA HUNEDORENII SA AIBE UN SPITAL LA STANDARDE EUROPENE! ARIOANE credem ca PRIMARIA nu e de tine ! Daca ai curaj, candideaza in toamna .Cu HUNEDOARA nu ai nici o legatura decit contractele pe care le ai cu statul.....

  • Familia LEU e imprastiata in toate partidele ! Unde apare un ciolan de ros , HOPA si un membru al familiei...Oare ce mai este de pradat in HUNEDOARA?

  • Campania asta electorala scoate ce e mai rau din unii. Pana si Molot demonstreaza ca poate fi mai ordinar decat in cei 8 ani de mandat si mai securist decat in ultimii 50 de ani de viata. Acest trio, Mircia Muntean, Viorel Arion, Mihai Leu e sansa Hunedoarei, isi dau seama de asta toti oamenii cu capul pe umeri. Cum sa ii compari pe oamenii astia cu securistul Molot sau cu udemeristul Barna Bende????
    Hunedoara are marea sansa de a-l avea aproape pe cel mai capabil om din judet, Mircia Muntean, si sper ca nu va rata sansa asta istorica. Echipa Arion-Muntean-Leu trebuie sa castige pentru binele copiilor nostri!

  • STOP MIRCEA IOAN MOLOT ,AI FURAT DESTUL ,MAI VREI SA FURI SI CASTELUL HUNIAZILOR ,SECURIST NENOROCIT, DUPA UN PROST CA OVIDIU HADA CU CARE APAREA MIRCEA MOLOT LA TELEVIZIUNE UNDE ESTE PATRON HD-TV ,ACUM MIRCEA MOLOT VREA UN UNGUR PRIMAR PENTRU A FURA CASTELUL.

  • Sunt destui romani care pot conduce primaria Hunedoara ,nu vrem oun slugoi ungur de-a lui Mircea Molot primar.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago