Transport gratuit spre Staţiunea Straja

Administratorii domeniului schiabil din Straja vor să atragă cât mai mulţi turişti în staţiune şi vin cu oferte de nerefuzat. În weekend-uri, turiştii vor avea mijloace de transport până la telegondolă, fără să scoată un leu din buzunar. Pe lângă preţurile la cazare menţinute şi în acest sezon la un nivel cât mai scăzut, administratorii staţiunii au pus la dispoziţia turiştilor, din această săptămână, mai multe mijloace de transport care să-i preia din Gara Lupeni şi să-i ducă spre munte. Sunt mai multe microbuze care pleacă din staţia feroviară din Lupeni şi pentru călătoria până la telegondola dată în folosinţă de curând, nu se percepe nici un tarif. Turiştii beneficiază şi de alte facilităţi în staţiune, cum ar fi reduceri la cazare, în funcţie de durata şederii. (M. Gânju)

Un gând despre „Transport gratuit spre Staţiunea Straja”

  1. Este aproape imposibil de ajuns la Straja fara masina…iar daca ajungi totusi cu masina, este f probabil sa o rupi in infrastructura schikloada.

    E foarte frumos la Straja, partii multe, late si loc destul. Daaar, aglomerarea de constructii fara nicin fel de cap, fara strazi si numere face din aceasta statiune un resort de mana a 2a. pacat.

    Daca nu am masina, nu stiu dece as sta cateva ore pe net sa caut un transport. Site-ul Straja.ro e mai mult decat neprofesional, nu exista legaturi intre gari si statiune…sau daca exista, unde as putea gasi porgamul de mers ? ca doar nu am sa astept cateva ore bune intr-o gara romaneasca, ca atata timp de pierdut nu am. Asa ca am sa ma duc la vidra in weekendul asta, macar acolo pot sa ajung cu AUTOCARUL !

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.